IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. jul 2022. godine…

Ovan stremi ka ciljevima, Bik osjeća tenziju, Blizanci „pod ručnom“, Rak u dobrom društvu, Lav u problemima, Djevici potreban odmor, Vagi kretanje, neočekivane situacije za Škorpiju, Strijelac je i neracionalan, Jarac dekoncentrisan, Vodolija autistična, a Ribe čeka uspješan dan…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, srijeda 20. VII 2022… 13: 38… Dnevni horoskop za 21. jul 2022. godine…

Blizancima i Djevicama se savjetuje oprez s novcem, a jedan znak čeka velika svađa u vezi… Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 21. jul. 2022. godine

Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.07.2022. godine…

OVAN
POSAO: Danas ćete biti spremni da donesete neku važnu odluku jer već duže vrijeme osjećate zamor. Želite sebi da da priredite novu vrstu obaveze i da počenete u tome da uživate
LJUBAV: Na emotivnom segmentu vam se ne savjetuje veća promjena i ne savjetuje se da ulazite u veće konflikte. Pokažite dozu zrelosti kada su u pitanju muško – ženski odnosi.
ZDRAVLJE: Imate određenu dozu bijesa

BIK
POSAO: Imate potpuno pravo da se opustite i poželite nešto više. Morat ćete da vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenim u narednom periodu jer vam slijedi promjena na radnom mjestu.
LJUBAV: Pokazujete dozu strpljenja kada su emocije u pitanju i ne želite da se otvoreno suprostavite partneru koji vas pomalo iskušava.
ZDRAVLJE: Grlo vam je osjetljivo na promjenu…

BLIZANCI
POSAO: Vrijeme je da počnete da razmišljate o novčanom prilivu koji već dugo priželjkujete. Morate da se vodite određenim entuzijazmom kako bi ste se suzdržali od nepotrebnih komentara.
LJUBAV: Isuviše ste svoji da nekome u potpunosti pripadnete. Imate svoje ideje i ne žalite se na tretman koji dobijate od partnera.
ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
POSAO: Ukoliko se budete odlučili na ortačku priču na vašem poslovnom planu budite otvoreni i kolegijalni za nešto više jer imate dovoljno aspekata koji vam daju do znanja da nije sve u vašim rukama.
LJUBAV: Pokušavate da ostavite utisak na osobu sa kojom ste u nekoj vezi, ali ovdje može da bude i povremenih nesuglasica.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza…

Čitaj još:   PRIBOJ: TEODORI, VANJI, SAIMI, HARISU, dva zlata i dva srebra za NOVI PAZAR

LAV
POSAO: Vaša zvijezda vodilja ima odličan putokaz na polju posla. Na vama je da samo pokušate da se okrenete pozitivnim stvarima u svome životu i mnogo toga može da vam se ispuni.
LJUBAV: Možda odlučite da današnji dan provedete potpuno sami. Predah koji ste mislili da sebi obezbijedite će vam pomći da napunite baterije.
ZDRAVLJE: Treba vam više sna.

DJEVICA
POSAO. Ne odustajete od ideje da nešto konkretno uradite za sebe. Bit će prilike da se okrenete pravim stvarima.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da budete bezbrižni jer emocije će vam biti doslovno uzvraćene.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema…

VAGA
POSAO: Dovoljno se naoružavate znanjem u oblasti kojom se bavite da ćete pokušati da dobijete određeno priznanje.
LJUBAV: Slijedi vam prijatan susret sa osobom koja vam se već duže vremena dopada. Ukoliko je to jedan Strijelac možete da budete na putu ostvarenja svojih snova.
ZDRAVLJE: Kičma vam je slabija strana.

ŠKORPIJA
POSAO: Možda vas drugi doživljavaju kao mudraca i nekoga ko, zapravo, poznaje materiju o kojoj priča. Imat ćete i pristalice koje će vam biti podrška u toku diskusije.
LJUBAV: Vaša strastvenost je veća nego obično. Možda niste svjesni da vas jedna osoba posmatra i da želi nešto od vas konkretno.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slaba zona.

STRIJELAC
POSAO: Konačno ćete izaći iz lošijeg perioda i nećete žaliti za nečim što je već poodavno prošlo. Pripremate se za potpuno novi početak.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da odahnu na uštrb trzavica koje su imali u prethodnom periodu. Slijedi vam pomirenje.

ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

JARAC
POSAO: Još uvijek se osjećate skučeno u svome prostoru i ne želite sebi da priznate da nemate snage niti volje da nešto više poželite od trenutne situacije u kojoj se nalazite.
LJUBAV: Danas je ljubavni segment dominantan, ali vi se lično osjećate loše i bezvoljno. Morate da radite na sebi kako bi ste poboljšali kvalitet života.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

Čitaj još:   PROVJERENO Naomi Campbell odmara se u Crnoj Gori...

VODOLIJA
POSAO: U društvu ili individualno vi se osjećate odlično. Možete imati iznenadne goste pa ih dočekajte onako kako vi to najbolje znate.
LJUBAV: Osjećate se povremeno usamljeno, sumnjate da partner nije zaboravio nekoga od ranije. Karmička priča se nastavlja.
ZDRAVLJE: Volite sport.

RIBE
POSAO: Imat ćete krut i veoma pametan stav da zaslužujete mnogo više. Ukoliko osjetite da vas ne razumiju u trenutnom okruženju možete da da budete skloni radikalnim promjenama i da jednostavo odete.
LJUBAV: Osjetljivi ste na kritiku i ne želite da učestvujete u većim raspravama. Nije loša ideja da poželite nešto bolje koliko danas.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja…

izvor iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more