IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

M portal: Smirite se, DRITANE Abazoviću, nijeste samo Vi u posjedu transkripata… (foto)

Redakcija M portala odgovorila premijeru Abazoviću na tužbu koju je, preko svoje partije URA, najavio protiv tog portala… “Morate biti spremni da podnesete pojačanu kritiku”…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak 22. VII 2022… 00: 08… M portal: Smirite se, DRITANE Abazoviću, nijeste samo Vi u posjedu transkripata… (foto)

Poštovani predsjedniče Vlade,

Znamo da mislite na M portal kad kažete “novoosnovani portal”. “Kvazi” ne možemo biti, jer imamo platformu, portal i transparentne podatke u impresumu, za raziliku od drugih kojima su vlasnici i urednici kubanski bokseri sa prebivalištem u zatvoru zbog silovanja. Do sad nijesmo primijetili da ste se obratili njima, koji već godinama kontaminiraju javni prostor (citat), crtaju mete (citat) i ugrožavaju sigurnost (takođe citat) desetinama građana Crne Gore koji su se našli na stranicama tog portala uz najogavnije uvrede.

Predsjedniče Vlade, nemoguće je da Vas, kao zrelu i ozbiljnu osobu, pogađa pisanje portala kojeg nazivate „kvazi“, a koji je počeo sa radom prije tačno sedam dana. Sa druge strane, raduje nas što smo za ekspresno kratko vrijeme uspjeli toliko da utičemo na Vas i Vašu partiju, da ste odlučili da podnesete tužbu protiv nas za nešto u što ni sami nijeste sigurni kako da definišete. Nije nam bio cilj da Vas toliko nerviramo, ali šta je tu je, spremni smo da podnesemo teret tolike slave i da nastavimo istim tempom.

Čitaj još:   "UMREĆU, A NIKO ME NEĆE ČUTI": Bolna ISPOVJEST- BOSANCA... (foto)

Ipak, gospodine Abazoviću, moramo vam priznati da jedva čekamo tužbu. Tada ćemo imati priliku da na sudu iznesemo i dokaze za naše tvrdnje.

Jer znate- nijeste samo vi u posjedu transkripata koje prosledjujete prijateljskim medijima. Zbog toga, savjetujemo vam da se malo smirite, baš onako kako ste krotki i pitomi sa predsjednikom Srbije Vučićem. Jer zli jezici kažu da je i on u posjedu nekih vaših transkripata i snimaka. Metafore su čudo, što bi rekao Vaš mentor.

Što se tiče prijetnji po društvenim mrežama, to – gospodine Abazoviću, ipak pripada Vašim dojučerašnjim koalicionim partnerima čije želje i dalje pokušavate da ispunite na štetu države Crne Gore, za što takođe postoje nebrojeni dokazi, mada se uvijek na kraju nekako ispostavi da su oni koji prijete ili hakovani ili operisani. Provjerite, možda je do njih.

A što se tiče naših sponzora iz kompanije „Bemaks“, jeste li ono bili Vi koji ste otvorili bulevar Podgorica-Danilovgrad i, baš na dan početka rada M portala 13. jula, prvu dionicu auto- puta Bar– Boljare?

Ako Vas Vaši saradnici nijesu obavijestili, obje saobraćajnice je gradio „Bemaks“, te ne vidimo ništa sporno u tome što su nam prvi odgovorili na zahtjev za sponzorstvo, ako već Vama ne smeta da se pohvalite njihovim radom. A sponzora će biti još, o tome nemojte brinuti, posebno nakon tužbe Vaše partije.

Čitaj još:   M PORTALU I UREDNICI upućene prijetnje: „VISIĆEŠ NA BANDERI ZA PRIMJER“

Vi ste nosilac jedne od najviših funkcija u Crnoj Gori i morate biti spremni da podnesete pojačanu kritiku. Ukoliko nijeste spremni na to, ne treba da budete na funkciji, toliko je jednostavno.

izvor Mportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more