IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BELKISA CRNOVRŠANIN O SRAMNOJ PRESUDI u slučaju studenta iz Novog Pazara Ernada Bakana (19): Beograđanin Ivan M. (22) osuđen je na godinu i pet mjeseci zatvora… (foto, video) 

Mnoge Sandžaklije komentarisale su ovu sramnu presudu u slučaju Ernada Bakan i pružile punu podršku ovoj porodici…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, petak, 28. VII 2022… 00: 58… BELKISA CRNOVRŠANIN O SRAMNOJ PRESUDI u slučaju studenta iz Novog Pazara Ernada Bakana (19): Beograđanin Ivan M. (22) osuđen je na godinu i pet mjeseci zatvora… (foto, video) 

Beograđanin Ivan M. (22) osuđen je na godinu i pet mjeseci zatvora zbog toga što je u martu 2019. godine na pješačkom prijelazu automobilom udario studenta iz Novog Pazara Ernada Bakana (19) koji je nakon dva dana preminuo.

DANAS su mnoge Sandžaklije komentarisale su ovu sramnu presudu u slučaju Bakan i pružile punu podršku ovoj porodici.

Belkisa Crnovršanin na svom Instagram profilu također se oglasila i komentarisala tragediju porodice Bakan.

Ko je danas na tuđoj muci pobijedio, sutra ga čeka naplata svih suza onih koje je povrijedio!

Tragična presuda u slučaju Ernada Bakana nakon skoro dvije godine istražnog postupka. Da nam pravosuđe nije nezavisno pokazuje najnovija presuda Trećeg osnovnog suda u Beogradu koji je izrekao kaznu na godinu dana i pet mjeseci zatvora zbog toga što je na pješačkom prijelazu automobilom udario i usmrtio studenta iz Novog Pazara Ernada Bakana (19).

Čitaj još:   UGASILI ”OTVORENI BALKAN”: Hoće li će ’’mali Momir’’ shvatiti da ga savezništvo sa Vučićem vodi na političku marginu? (foto, video)

Dižemo glas protiv ovakvih odluka, jer očigledno su nam potrebne reforme i promjene na svim nivoima, a naročito u oblasti sudstva jer je tu situacija najalarmantnija! Podrška porodici Bakan kojoj je potrebna hrabrost, strpljenje, snaga, nada i tolerancija, tražeći pravdu procesuiranjem odgovornog lica za gubitak njihovog sina– napisala je ona…

BONUS VIDEO: Sramna presuda u slučaju Ernada Bakana

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ zaledio Senada PEĆANINA: Da li je moguć novi rat u BiH, odgovor iz Crne Gore koji OBESHRABRUJE! (foto, video)