IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danima točili dizel umjesto benzina: ‘Vozilo je usporavalo, gubilo na snazi, s vremenom i stalo’- na INA pumpi priznali grešku… (foto, video)

Na benzinskoj pumpi u Hrvatskoj mušterijama su danima umjesto benzina točili dizel…

DONJA DUBRAVA: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 30. VII 2022… 09: 38… Danima točili dizel umjesto benzina: ‘Vozilo je usporavalo, gubilo na snazi, s vremenom i stalo’- na INA pumpi priznali grešku… (foto, video)

Vozilo je usporavalo, gubilo na snazi, s vremenom i stalo. Teško je palilo, a nakon nekog vremena nije se ni moglo upaliti.

A da bi stvar bila gora, istim smo gorivom napunili i spremnik traktorske kosilice nogometnog kluba”, riječi su Ivana Međimurca iz Donje Dubrave, samo jednog od dvadesetak otkrivenih oštećenih koji su nakon točenja goriva na INA-inoj benzinskoj stanici u Donjoj Dubravi uočili kvarove na automobilima i ostalim vozilima.

Da navedeni slučaj nije jedini, svjedoče i automehaničari kojima su prilazi i dvorišta radionica zatrpani automobilima u kvaru.

  • Od ponedjeljka, 11. jula pa do 13. jula, primio sam desetak vozila s navedenim kvarom. Sva vozila su s istog područja te s istim problemima– natočeno je krivo, tačnije, neispravno gorivo eurosuper na benzinskoj pumpi INA- e u Donjoj Dubravi”, rekao je Sven Hunjadi, automehaničar iz Draškovca.

Maloprodajno mjesto INA proizvoda u Donjoj Dubravi nalazi se na državnoj cesti D20 koja spaja Koprivničko-križevačku i Međimursku županiju te je jedna od najfrekventnijih saobraćajnica naselja, a glavni je i put za stotine poslovnih i privatnih putnika dnevno te mještana okolnih naselja kojima je navedena pumpa usputna i česta stanica.

Čitaj još:   VRANJEŠ NA ROČIŠTU SA JK: Odmjeriće snagu, Jelena izostala ...

U INA su priznali grešku.

Nakon zaprimljene reklamacije kupca, INA je pristupila analizi goriva na maloprodajnom mjestu INA Donja Dubrava u Međimurju. U spremniku za gorivo Eurosuper 95 utvrđeno je prisustvo dizelskog goriva nakon čega je prodaja goriva iz tog spremnika odmah obustavljena.

BONUS VIDEO: KOLIKA JE ŠTETA Sipali smo DIZEL u BENZINCA…

Riječ je o izoliranom slučaju jer su sva ostala goriva u ostalim spremnicima propisane kvalitete i prodaju se regularno. Trenutno INA na maloprodajnom mjestu Donja Dubrava svojim kupcima omogućuje kupovinu premium goriva Eurosuper 95 Class Plus po cijeni standardnog sve dok se ne uspostavi ponovna prodaja goriva Eurosuper 95.

Svi kupci koji su izjavili prigovor, obaviješteni su o opravdanosti prigovora i zamoljeni su za dostavu troškova te je kompanija spremna nadoknaditi nastalu štetu na vozilima. Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovog događaja imali neugodnosti. Istovremeno INA interno utvrđuje sve pojedinosti kako bi se utvrdili razlozi koji su doveli do ovog događaja te spriječilo njegovo ponavljanje u budućnosti– stoji u INA odgovoru na upit eMeđimurja.

Čitaj još:   Miodrag BAJKOVIĆ: Grobolupežina Dritan i Veleizdajnik Abazović pred sudom...

BONUS VIDEO: SIPAO SAM POGRESNO GORIVO, KOLIKA JE STETA? *Dizel u benzinca i benzin u dizelaša*

IZVOR net.hrt

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more