IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOŽD dobio dodatne sigurnosne usluge: MILE Dodik od sada ima i motociklističku pratnju… (foto + video)

Plan posebnog obezbjeđenja Mile Dodika “određene mjere neposrednog fizičkog i saobraćajnog obezbjeđenja u pokretu štićene ličnosti”…

LAKTAŠI: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30. VII 2022… 00: 38… VOŽD dobio dodatne sigurnosne usluge: MILE Dodik od sada ima i motociklističku pratnju… (foto + video)

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, i njegovo obezbjeđenje od sada imaju i dodatnu podršku. Pored helikopera, koji je već postao zaštitni znak turneja člana Predsjedništva, od sada će ga, kada helikopter ne bude opcija, pratiti i tri policajca na motociklima!

U naredbi koju je potpisao Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske, a koja je u posjedu portala GERILA, nalaže se da PU Banjaluka već od jučerašnjeg dana (28.jul), u sklopu mjera neposrednog saobraćajnog obezbjeđenja člana Predsjedništva BiH, planira angažovanje tri službena motociklista sa vozačima.

Navodi se da su planom posebnog obezbjeđenja Milorada Dodika “određene mjere neposrednog fizičkog i saobraćajnog obezbjeđenja u pokretu štićene ličnosti”.

Inače, za obezbjeđenje članova Predsjedništva BiH nadležna je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH, tako da je, najvjerovatnije, u pitanju očigledna zloupotreba MUP RS.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine
alt

Već danima mediji prenose vijest o otvaranju benzinske pumpe Nebojše Grbića, poznatijeg kao Nešo Speed, na Manjači a kojoj je prisustvovao i Dodik. To samo po sebi možda i ne bi bilo toliko značajno da Dodika na ovom isključivo privatnom događaju, koji ni po čemu nije bitan za Srpsku i Banjaluku, nije obezbjeđivao veliki broj pripadnika MUP RS.

Među njima su upravo bili i policajci na motociklima, kako se u snimku do kojeg je portal GERILA došao i vidi. Kao da to nije dovoljno, policajci su maltene bili primorani da gorivo natoče u svoje motore, uz obilje neprimjerenih komentara prisutnih.

“Hvala Miloradu, Putinu i Nenadu. Trojstvo”, čuje se, između ostalog, na snimku…

BONUS VIDEO: Policija RS sipa gorivo na pumpi Speed na Manjači…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more