IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUKLA BRUKA: Vučić priredio romantičnu večeru za premijera Španije… urnebesne reakcije na društvenim mrežema… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak u službenu posjetu španskog premijera Pedra Sancheza, kojemu je između ostalog pripremio posebnu večeru uz muziku. Nije trebalo dugo da na društvenim mrežama krene zezancija kako je Vučić pokušao zavesti gosta iz Španije.

Na Instagramu je srbijanski lider otkrio da je na večeri nastupila pjevačica Jelena Tomašević koja je otpjevala pjesmu na španjolskom ‘Un año de amor‘ (Godina ljubavi).

U jednoj sceni Vučić i Sanchez polagano hodaju pokraj drvene kuće uz noćne svjetiljke, a u pozadini se čuje prekrasan glas poznate pjevačice, koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2008. godine.

Romantični ugođaj na snimci ponukao je korisnike na društvenim mrežama da se našale na njihov račun tvrdeći da je Vučić pokušao zavesti Sancheza.

Prvi je to na svom Twitter profilu ustvrdio LeChou News, satirična rubrika briselskih novina na engleskom Brussels Times.

Čitaj još:   PRIPREMITE SE ZA: Danas kiša i pljuskovi, slično i u narednim danima... (foto)

– Ovako izgleda neuzvraćena ljubav, komentirali su Belgijanci.

Drugi korisnik se našalio da bi Vučić i Sanchez trebali svoj odnos temeljiti na zajedničkom negiranju postojanja Kosova kao neovisne države.

– Slatki su zajedno, trebali bi prohodati. Pedro Sanchez i Aleksandar Vučić, nazvao bi ih od milja Sančić, komentirao je.

Snimku druženja sa španskim premijerom na svom je Instagramu objavio i sam Vučić.

– I jedna španska pjesma u izvođenju naše Jelene Tomašević, napisao je uz video, dok je uz drugi dodao kako su “spremili iznenađenje za svog dragog prijatelja”.

Čitaj još:   Vučić se obratio naciji, demonstrante uporedio sa nacistima…"JA SAD LETIM… (foto)

izvor: SB

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more