IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević o izjavi Abazovića i “padanju glava”: Premijer da da objašnjenje SDT- u… (foto, video)

Premijer je na sjednici Vlade tokom rasprave sa ministrom vanjskih poslova Rankom Krivokapićem osvrnuo na neke poruke u vezi navodne prodaje Aerodroma…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 3. VIII 2022… 13: 28… RAŠKO Konjević o izjavi Abazovića i “padanju glava”: Premijer da da objašnjenje SDT- u… (foto, video)

Ministar odbrane Raško Konjević poručio je Specijalnom državnom tužilaštvu da pozove premijera Dritana Abazovića kako bi objasnio izjavu sa današnje sjednice Vlade, na kojoj je obraćajući se ministru vanjskih poslova Ranku Krivokapiću kazao da prenese “kolegi koji je odsutan, onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicionirani u sektoru bezbjednosti pasti mnoge glave, da požuri, jer ako ne padne glava oni će odgovarati pred zakonom”.

Podsjećamo, premijer je na današnjoj sjednici Vlade tokom rasprave sa ministrom vanjskih poslova Rankom Krivokapićem osvrnuo na neke poruke u vezi navodne prodaje Aerodroma.

– Hvala što ste pomenuli aerodrome na taj način potvrđujete iz koje kuhinje dolaze napadi na njega. I samo da poručim: Recite kolegi koji je odstuan onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicionirani u sektoru bezbjednosti pasti mnoge glave, da požuri, jer ako ne padne glava oni će odgovarati pred zakonom…

Čitaj još:   Inaguracija JAKOVA Milatovića počinje u podne: Saobraćajnice zatvorene... (foto, video)

Poručite mu on neka nastavi da finansira vašu propagandu nikakav problem, ali pošto je tu poruku poslao da će prije toga da padnu glave što se mene tiče, s obzirom na to da sam prvotargetirani, neka požuri. Jer ako se to ne desi onda će se desiti suprotno i završiće tamo đe mu je mjesto. Hvala što ste se otkrili za aerodrome– naveo je, pored ostalog, Abazović danas Krivokapiću.

Konjević je rekao da je čuo poruku Abazovića.

– Pozivam SDT da pozove premijera da objasni ovu izjavu i kontekst moga pominjana. Iznio je uznemirujuće optužbe. Koliko govori istinu najbolje opisuje njegova izjava od prije koji dan da je “dezinformacija” da će Ugovor sa SPC biti potpisan danas– istakao je Konjević.

BONUS VIDEO: U tajnosti potpisan Temeljni ugovor između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve

Čitaj još:   NADA Koprivica: Za mjesec dana osam žena prijavilo, da su žrtve proganjanja u Crboj Gori... (foto)

IZVOR Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more