IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Pljevlja: Kakvim besmislicama Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja… (foto)

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima, navode iz OO DPS Pljevlja…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 11. VIII. 12: 05… DPS Pljevlja: Kakvim besmislicama Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja… (foto)

“Sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina”

“Skoro dvije godine gospodin Rovčanin sa pozicije izvršnog direktora EPCG zamajava Pljevljake, i to sve u svrhu sticanja jeftinih političkih poena. Sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih “Gigawat” stručnjaka…

Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, kao eklatantan primjer šarlatanstva je priča oko UT uslova oko koje je Rovčanin prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni. 

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Čista jedinica iz vladanja državom...

“Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda”, kazali sui z DPS- a.

I onda se, kako dodaju, sjetio da mu je za topotrebna i odgovarajuća dokumentacija!

“Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju… Odgovorite gospodine Rovčanin za koju trasu ste dobili UT uslove od nadležnog ministarstva?

I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama. Ako vi ne odgovorite mi ćemo”, poručuju iz OO DPS Pljevlja.

izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more