IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROVOKACIJA Lider DVERI poručio iz Petrovca: Bićemo opet ista država, samo lagano, ljetujem u svojoj zemlji… (foto, video)

Srpski ultra- desničar Boško Obradović, lider pokreta Dveri, ljetuje u Lučicama kod Petrovca, što je iskoristio da pošalje poruku kako će Crna Gora i Srbija opet biti dio iste države…

PETROVAC: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11. VIII 21: 05… PROVOKACIJA Lider DVERI poručio iz Petrovca: Bićemo opet ista država, samo lagano, ljetujem u svojoj zemlji… (foto, video)

BOŠKO Obradović je objavio dvije fotografije iz Lučica, jednu iz devedesetih godina, a drugu nastalu danas- obje na istom mjestu na plaži u Lučicama…

“Jesmo li rekli da se ljetuje samo u našoj zemlji? Crna Gora i Srbija– to je jedna familija. Biće to ponovo jedna država, samo lagano”, napisao je Obradović na Twitteru.

BOŠKO Obradović je poznat po šovinističkim stavovima, a o Crnoj Gori je nebrojeno puta govorio kako je bila pod ‘komunističkom okupacijom’, da je u pitanju srpska država i slično.

Čitaj još:   IMENA DESET Crnogoraca, drže ih na brodu s kokainom, vrijednim MILIJARDU DOLARA, agent DEA poslao oštru poruku... (video)

Ne mnogo drugačije stavove iznosio je i o nekoliko drugih država sa kojima se Srbija graniči, a njegov je desničarski pokret poznat i po homofobiji, porukama protiv migranata i ostalih grupa koje nijesu po volji radikalnoj desnici.

IZVOR Aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more