IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOME SMETAJU DIJASPORA I BOŠNJACI IZ CRNE GORE U AMERICI?

Već par dana kruži providno montirani video kojem je namjera da se blate i ponižavaju naši najaktivniji građani koji cijeli svoj vijek provedu u inostranstvu i posvećuju se naćoj domovini Crnoj Gori, a kao veliki humanisti nezaboravljaju cijelu regiju, saopštio je Upravni odbor Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku. Pitaju kome smetaju dijaspora i Bošnjaci iz Crne Gore u SAD- u?

“Kome smetaju ljudi poput velikog donatora i humaniste Smaja Srdanovića i dr Mersima Zilikića? Odgovor je logičan– smetaju onima koji ne vole bošnjacko zajedništvo Merhamet Humanizam i privženost svojoj domovini Crnoj Gori i cijelom Balkanu”, ističu u BSCG iz Njujorka.

Poručuju da je Bošnjački savez njihova jedina nacionalna organizacija, i najoštrije osuđuje ovo podmuklo podmetanje ljudima koji u svojim humanitarnim aktivnostima nikada nijesu gledali ko je odakle i koje je vjere i nacije.

Čitaj još:   Alek Barović: No pasarán, Vučiću i DRITANE Abazoviću!

“Zato zgnusno odbacujemo ovo pakovanje kojim žele našu dijasporu spustiti na taj nivo. Pozivamo sve nadležne organe u Crnoj Gori i u SAD-u, da podhitno otkriju počinioce ovog nečasnog djela”, zaključuje se u saopštenju BSCG u Njujorku.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more