IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine…

Bikovi, ne rizikujte na poslu, Vage, obratite pažnju na pritisak, Djevicama će u poslu sve krenuti na bolje, Rakovima bi bilo najbolje da odu na ljetovanje, a Ribama se smiješi porast primanja, te vredan poklon ili nasledstvo. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, petak, 12. VIII. 13: 05… Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine…

Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.08.2022. godine…

OVAN

Danas ćete biti u pokretu, u druženju sa prijateljima i imate velikih mogućnosti za nova poznanstva…  Pred vama je dan koji donosi neke poslovne dileme, trzavice i nestabilnosti. Povoljan period kada je u pitanju šansa da ostvarite neko novo poznanstvo…

BIK

Dan u polju doma i porodice otvara pred vama period kada ćete se angažovati i posvetiti ovom životnom segmentu, gdje želite da ostvarite stabilnost. Danas ćete provesti vrijeme baš sa familijom, moguća su zanimljiva dešavanja.

BLIZANCI

Dan u polju pokreta, komunikacije, dogovora, otvoriće vrijeme aktivnosti u svim segmentima. Tokom dana ćete imati užurbanost, jer vjerovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom.

RAK

Aktivirano je vaše polje novca i u narednom periodu će vam otvoriti prilike za jače aktivnosti u ovom segmentu. Danas ćete se usmjeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, opušteni i zabavni trenuci.

LAV

Dan u polju ličnosti donijeće vam u narednom periodu velike aktivnosti, i želju da mnoge stvari promijenite, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu. Danas se osjećate dobro, i trebali biste da se usmjerite na emotivne i porodične relacije.

Čitaj još:   Turski predsjednik Redžep Taip Erdogan, izdao je dekret i naredio... (foto)

DJEVICA

Aktivirano vam je polje podsvjesti, tajni i u narednom periodu ćete promijeniti stavove po vama bitnim pitanjima. Na drugačiji način ćete funkcionisati, što će vam donijeti promjene koje su vam potrebne. Promjenljivo raspoloženje…

VAGA

Dan u polju prijatelja, budućnosti, kontakata, veza otvoriće pred vama vrijeme kada ćete moći da preko drugih osoba ostvarite ciljeve, ali i da se dobro provedete i zabavite. Vrlo podsticajan dan i provešćete ga u društvu prijatelja.

ŠKORPIJA

Dan u polju karijere donosi vrijeme kada će se pokrenuti značajne odluke po pitanju posla, a kod pojedinih će ovo rezultovati i promjenom radnog mjesta ili unapređenjem. Danas ste puni planova, ali imate premalo vremena da ih sve ostvarite.

STRIJELAC

Dan u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije otvoriće period kada ćete se jako angažovati i aktivirati u ovim životnim segmentima. Danas je moguć odlazak na kraće putovanje ili makar izlet sa osobama do kojih vam je stalo.

JARAC

Dan u polju kriza, tuđeg novca, ostavštine, banaka pokrenuće vas u narednom periodu da ovaj segment raščistite i ugrabite finansijske prilike za sebe. Danas vas očekuju troškovi, ali ćete potrošiti pare na zadovoljstvo, pa ne žalite.

VODOLIJA

Dan u polju partnerskih odnosa, emotivnih i poslovnih, otvoriće pred Vodolijama period kada ćete željeti da ovdje napravite značajne promjene, učvrstite relacije koje su vam bitne, a one nestabilne sklonite od sebe. Danas odlično raspoloženje.

Čitaj još:   TAMAN KAD SE MISLILO DA NE MOŽE VRIJEME BITI GORE: Pljuskovi i grmljavina za vikend i narednih nekoliko dana... (foto)

RIBE

Dan u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice otvoriće pred vama vrijeme kada ćete se jako angažovati da ovaj životni segment sredite i reorganizujete. Danas ćete provesti vrijeme sa ljudima koje volite, vjerovatno članovima porodice…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more