IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”MIĆA MOJ URA JE ISPOD CENZUSA, POMAGAJ”: Abazović preklinjao Kneževića da prihvati Opštinu Zeta, lider DNP se sprdao sa odlazećim premijerom!!! (foto, video)

DRITAN Abazović pokušao vješto da prikrije šta je stvarni motiv za ponudu saradnje lideru DNP- a, a tako i DF- u, sve je vrlo jasno. Prema našim informacijama, posljednja istraživanja govore da se pokret URA nalazi ispod cenzusa u Podgorici po trenutno važećim propisima gdje su Podgorica i Golubovci jedna Opština…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 12. VIII. 12: 35… ”MIĆA MOJ URA JE ISPOD CENZUSA, POMAGAJ”: Abazović preklinjao Kneževića da prihvati Opštinu Zeta, lider DNP se sprdao sa odlazećim premijerom!!! (foto, video)

Saradnik srpske BIA-e, i jedini premijer u novijoj istoriji Crne Gore koji je radio za interese drugih država, Dritan Abazović utonuo je u sivilo političkog očaja, a podršku za spas svoje već propale karijere traži čak i na najneočekivanijim adresama.

Odlazeći premijer i lider propalog pokreta URA Abazović prethodnih dana na svaki način pokušava da se dodvori funkcionerima DF-a. Prema našim informacijama, u jeftinom pokušaju političkog šibicarenja, Abazović nije kontaktirao lidere Nebojšu Medojevića i Andriju Mandića sa kojim ima izuzetno loš odnos, već je odlučio da pozove predsjednika DNP Milana Kneževića.

Prema pouzdanim informacijama portala AKTUELNO, Abazović je prije nekoliko dana obavio razgovor sa Kneževićem, a zvaničan povod za to je bila izmjena zakona o teritorijalnoj organizaciji kojim se predviđa da Zeta bude opština.

Podsjetimo, Vlada je početkom juna dala pozitivno mišljenje na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore i na Predlog mišljenja na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Glavnom gradu. Tim zakonima je predloženo da Zeta dobije status opštine.

Alo Mića moj, pomagaj u govna sam velika

Međutim, Knežević, iako se zalaže da Golubovci dobiju status opštine, žestoki je protivnik načina na koji se to radi jer, kako je ranije govorio, ”predlagači su trebali da dostave i studiju o izvodljivosti ili opravdanosti formiranja opštine”.

Dritan moli Milana da pomogne URI da pređe cenzus!?

Premijer je u svom prepoznatljivom “misli da je duhovit” stilu tražio od Kneževića da dogovorom dođu do rješenja oko opštine Zeta uoči sjednice Skupštine koja je zakazana za 16. avgust.

Lider DNP je bilo kakav dogovor po postojećim normama izmjena zakona odbio, a to i ne čudi jer su izbori za nešto više od dva mjeseca pa bi svaki dil sa duboko kompromitovanim URA i Abazovićem bio klasični autogol.

Sa druge strane, Knežević je vješto prozreo namjeru Abazovića jer sve i da naprave dogovor jasno je da nemaju potrebnih 41 poslanika koji bi takav eventualni dogovor podržali.

Iako je Abazović pokušao vješto da prikrije šta je stvarni motiv za ponudu saradnje lideru DNP-a, a tako i DF- u, sve je vrlo jasno.

Čitaj još:   HRVATSKA PIŠE HISTORIJU: Španci do vrha napunili mrežu "Vatrenih"...

Prema našim informacijama, posljednja istraživanja govore da se pokret URA nalazi ispod cenzusa u Podgorici po trenutno važećim propisima gdje su Podgorica i Golubovci jedna Opština.

Luka Rakčević – Dritanov šofer

”Nosilac liste pokreta URA biće Luka Rakčević koji izuzetno loše stoji u odnosu na sve kandidate, pošto će na izborima za Glavni grad sve stranke dati maksimum  pa bi URA lako mogla da sklizne ispod cenzusa, jer njen lokalni odbor je neprepoznatljiv. Takođe, posljednja dešavanja oko potpisivanja ugovora sa Crkvom Srbije žestoko su URA distnacirali iz korpusa građansko-suverenističkog biračkog tijela”, kazao je naš izvor.

Knežević ne želi da spašava Dritanovog šofera

Knežević je razgovor, kako su nam potvrdili i izvori bliski URA, završio u svom šaljivom tonu sa namjerom da ”relaksira” Abazovića iskusno mu nudeći da i njegova stranka povuče potpis sa izmjena zakona koji proglašava opštinu Zeta, kao što je to nakon pritiska učinila Socijalistička narodna partija.

Lider DNP iskoristio je priliku i da Abazovića podsjeti na bliskost koju trenutno ima sa DPS, navodeći brojne primjere imenovanja po “dubini” gdje funkcioneri, najjače partije, prema mišljenju Kneževića, dobijaju sve više pozicija.

Treba podsjetiti da će nosilac liste propalog pokreta URA za izbore u Podgorici vjerovatno biti Luka Rakčević, manje poznati član Dritanovog podmlatka.

Rakčević je u žižu javnosti dospio nakon što je objavljena informacija da je vozio tadašnjeg potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića na sastanak sa dugogodišnjim načelnikom uprave bezbjednosti i prvim operativcem srpske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Markom Parezanovićem u okolini Trebinja. Stoga je razumljivo zašto se Dritan ovako srčano založio za svog šofera.

Reknostrukcija razgovora

S obzirom da portal Aktuelno nije uspio da dođe do detalja nedavnog razgovora između Kneževića i Abazovića, objavljujemo snimak koji bi mogao približno da predstavi komunikaciju dva političara:

Ipak, ovom prilikom takođe ćemo rekonstruisati razgovor Kneževića i Abazovića na osnovu podataka koje smo dobili.

Izričito napominjemo da ono što ćete pročitati nužno ne mora da se podudara sa svim detaljima razgovora Kneževića i Abazovića.

ABAZOVIĆ: Aloooo, đe si Mića moj! Kako se držiš?

KNEŽEVIĆ: Đe si Abaze mašino, jeli koja riba iz Ulcinja danas poginula za tobom!?

ABAZOVIĆ: HAHAHAHAHAH (teleći smijeh, groktanje…)

KNEŽEVIĆ: Dobro čoče nije toliko smiješno, aj’ prestani da grokćeš, imam danas posla, pakujem dvije gajbe probranih domaćih pomidora i šaljem za Putina.

ABAZOVIĆ: E izvini Mića moj dobri, najpametniji Zećanine, nado političkog preobražaja Crne Gore, nepresušni izvore…

KNEŽEVIĆ: A prekini o'li, nisam ti ja Vučić da moraš da mi se uvlačiš do u bubrege. No reči što ćeš, znam da me ne zoveš jer me voliš.

Čitaj još:   OVO JE CRNOGORSKI MINISTAR PRAVDE KOJI NEGIRA GENOCID U SREBRENICI...

ABAZOVIĆ: Pa zanš onoga moga maloga šofera što me vozio po Hercegovini, oko Trebinja, onaj Rakčević, nije mi baš pametan, ali je mnogo dobar i poslušan, a ako ne odcijepim Zetu od Podgorice bojim se neće preć’ cenzus. E pa sad kad bi ti htio da malo popuštiš…

KNEŽEVIĆ: Aaaa, tako dakle. Sad ti je Zeta dobra, a kad ti nijesam trebao govorio si da je ulcinjska dinja bolja od mojanovićke, da je pomidora pored mora, neuporedivo bolja od zeCke… Abaze, Abaze takvi licemjeri kao ti rijetko se nalaze…

A budalo jedno! Pravo tijom asfaltom!

ABAZOVIĆ: HAHAHAHHA (kretnski smijeh, groktanje). Vazda si bača’ najbolje fore Mića moj.

KNEŽEVIĆ: Nemoj ti meni Mića moj, no ako oćeš da ti pomognem moraš i ti meni da pomogneš.

ABAZOVIĆ: Sve za tebe brat moj dobri. Mića moj lijepi. Samo kaži!

KNEŽEVIĆ: Pa trebalo mi je da se jednom mojemu rođaku pretovari 3-4 kamiona paprika, pomidore i luka crnoga. Pa da dođeš da mi pomožeš da to istovarimo. Nabačiću ti jednu malu iz Mojanovića, pali se na tebe.

ABAZOVIĆ: A jeli časti ti! Kad si to pomenuo dolazim sjutra u Mojanoviće!

KNEŽEVIĆ: A ne budalo! Koja bi tebe iz Zete htjela tako masnoga, a za glavu nižega od svake! HAHHAHAHAH

ABAZOVIĆ: A Mića moj, aj ne zajebaj, učini mi, na sve sam spreman.

KNEŽEVIĆ: Pa ako si na sve spreman aj’ onda put Ulcinja pa opet iznajmljuj ležaljke i suncobrane!

ABAZOVIĆ: Aloo, aloo! Mića, ne prekidaj! Prekide mi… Aooo. Što ću sad, moram Raja zvat'… (U.P.A.)

IZVOR aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more