IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE- PUCAO JE SAT VREMENA I ISPALIO 100 METAKA: Očevidac masakra na Cetinju objasnio kako je izbjegao metak! (foto, video)

Pojavio se i snimak svjedoka masakra na Cetinju u kome je stradalo 11 ljudi, a ranjeno 6. Kako je rekao pucnjava je trajala gotovo sat vremena i da je ubica iz karabina opalio preko sto metaka…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 13. 08. 2022… 06: 38… CETINJE- PUCAO JE SAT VREMENA I ISPALIO 100 METAKA: Očevidac masakra na Cetinju objasnio kako je izbjegao metak! (foto, video)

„Čovjek je imao troje, četvoro djece, porodičan čovjek, ali mu je puk’o film. Kratakog je fitilja inače bio u životu. Cetinjanin, momak je iz poštene familije, sve jedan kroz jedan, ali ko zna koga je sve ubio“, kaže očevidac.

Evo kako je izbjegao metak:

“Ja mu kažem ‘nemoj da ideš, stani pet minuta, to će da se zatiša’. Idem pored njega, kažem mu ‘stani Vučko’, a on mi kaže ‘što si ti došao, ko te poslao’. I puf, ubi ga, ne znam gdje sam, ubi ga. I ja pored, ne znam gdje sam”, objasnio je očevidac kako je Borilović ubio čovjeka, dok je on izbjegao smrt.

Čitaj još:   SARAJEVO- VATRENI OBRAČUN: Poznato, ko je učestvovao u pucnjavi na Trgu heroja u Hrasnom... (foto, video)

Navodi i da ubica nije imao materijalnih razloga za ubistva.

“Imaju para, lijepo rade, živi lijepo, ima kuću svoju. Sve ima, samo nema kefala”, zaključio je očevidac.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more