IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Fudbal se ovog vikenda neće igrati u Crnoj Gori… (foto, video)

Fudbalski savez Crne Gore izražava žaljenje zbog tragičnog događaja koji se danas odigrao na Cetinju i porodicama svih žrtava upućuje izraze iskrenog saučešća”, naveli su iz FSCG…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, subota, 13. 08. 2022… 06: 38… PODGORICA: Fudbal se ovog vikenda neće igrati u Crnoj Gori… (foto, video)

Fudbalski savez Crne Gore donio je odluku o odlaganju utakmica koje su prema rasporedu takmičenja trebalo da se odigraju u subotu i nedjelju, s obzirom da je u Crnoj Gori proglašen trodnevni dan žalosti zbog tragedije na Cetinju.

“Utakmice četvrtog kola Meridianbet 1. CFL odigraće se u utorak, 16. avgusta, dok će se mečevi 1. kola Druge lige Crne Gore odigrati u srijedu, 17. avgusta. Termini odigravanja utakmica Omladinske i Kadetske lige biće naknadno objavljeni.

Čitaj još:   PODGORICA: Rekonstrukcija Vlade nije moguća bez Krivokapića na njenom čelu, sve drugo vodi u izbore... (foto i video)

Termini odigravanja utakmica Omladinske i Kadetske lige biće naknadno objavljeni…

Fudbalski savez Crne Gore izražava žaljenje zbog tragičnog događaja koji se danas odigrao na Cetinju i porodicama svih žrtava upućuje izraze iskrenog saučešća”, naveli su iz FSCG.

izvor iBalkan.net / agencije aa

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more