IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO KAKO TO RADI VELIKA BH ŠAMPIONKA: Lana Pudar, žali zbog loših rezultata Amine Kajtaz… (foto, video)

Amina Kajtaz je u dva nastupa zauzela posljednja mjesta.Velika bh šampionka Lana Pudar je na Twitteru solidarizirala se sa svojom rivalkom koju posljednjih dana medji i javnost u BiH oštro krtitziraju zbog „izdaje” i nastupa pod zastavom Hrvatske…

RIM: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 15. VIII, 09: 35… EVO KAKO TO RADI VELIKA BH ŠAMPIONKA: Lana Pudar, žali zbog loših rezultata Amine Kajtaz… (foto, video)

Lana Pudar, najbolja bosnakohercegovačka sportašica, večeras će na Evropskom prvenstvu u Rimu plivati u finalu na 100 metara leptir. Nakon jučerasnjeg polufinala Lana je pozvala svoje pristalice i cijelu sportsku javnost u BiH da imaju razumijevanja za Aminu Kajtaz, svoju sugrađanku, Mostarku, koja je nastupala za selekciju Hrvatske na EP u Rimu.

Kajtaz je u dva nastupa zauzela posljednja mjesta.Velika sportašica Lana Pudar na svom Twitteru solidarizirala se sa svojom rivalkom koju posljednjih dana medji i javnost u BiH oštro krtitziraju zbog „izdaje” i nastupa pod zastavom Hrvatske.

Čitaj još:   VELIKA Uzbuna na sjeveru Izraela: Hezbollah bi mogao otvoriti drugi front... (foto, video)

Inače, najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar nastupit će danas u finalu utrke na 100 metara leptir na Evropskom seniorskom prvenstvu u Rimu.

Finalna trka na rasporedu je u ponedjeljak u 18 sati…

BONUS VIDEO: Lana Pudar 100m delfin kvalifikacije

izvor (SB)

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more