IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović: Saopštiću neke veoma zanimljive stvari u petak… (foto, video)

DRITAN Abazović je u Beranama, nakon posjete Opštoj bolnici, kazao da je, ko želi dobro Crnoj Gori, dobrodošao u Vladu…

BERANE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 17. VIII, 00: 35… DRITAN Abazović: Saopštiću neke veoma zanimljive stvari u petak… (foto, video)

Dritan Abazović ponovio je da sjednicu Skupštine na kojoj će se glasati o nepovjerenju njegovoj Vladi dočekuje relaksirano i da će tog dana saopštiti “neke stvari koje će biti zanimljive”.

U, Beranama, nakon posjete Opštoj bolnici, DRITAN Abazović kazao da je, ko želi dobro Crnoj Gori, dobrodošao u Vladu

– Mi smo tu da uradimo dobre stvari za Crnu Goru i već smo uradili. Ko želi da ide nazad, slobodno. Ko želi da ide naprijed dobrodošao je da pruži podršku. Ko želi da se poništi Temeljni ugovor, da se vratimo u podjele, svađe, mržnju, neka izabere taj put…

Ko želi progres, da ulažemo u zdravstvo, školstvo, infrastrukturu, radimo nastavak auto- puta, put Plav- Dečani, imamo izbor, ja mislim vrlo jednostavan. Tu ne treba puno pregovarati- rekao je Abazović.

Čitaj još:   DRITAN- od njega zavisi ko će vladati u Crnoj Gori: MILO GA NAZVAO BITANGOM A ZOVU GA I ALBANSKI ČETNIK... (foto i video)

DRITAN Abazović je kazao da u Crnoj Gori često prevlada iracionalno.

– Siguran sam da građani žele da idu naprijed, žele poboljšanje kvaliteta života. Sve što sam imao rekao sam. 19. avgusta ću poći u Skupštinu, saopštiću neke stvari, mislim da će biti vrlo zanimljive- istakao je Abazović.

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kazao je da je SNP dao doprinos da ova vlada funkcioniše na najbolji način, kao i da su ostvarili neke interese.

– Bitno je da se ne zaustavi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nekima je to interes, mi želimo Crnu Goru u Evropskoj uniji, želimo poboljšanje standarda. Kako će se odvijati politička situacija je nepredvidljivo, a što bi rekao premijer mi smo totalno relaksirani- rekao je Dragoslav Šćekić.

BONUS VIDEO: DRITAN Abazović za Dnevnik TVCG… 

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more