IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRED PAD VLADE ŠOKANTNI DETALJI: Dritan pod uticajem svetosavske magije, 10 puta jače od vlaške!? (foto, video)

Dritanu Abazoviću bačena je svetosavska magija, koju je 10 puta jačom od vlaške učinio renomirani vrač SS Velibor Džomić! To magijsko djelovanje je od ionako servilnog morona Dritana, napravilo bezličnog velikosrpskog, neočetničkog zombija čija je isključiva misija da izvršava naređenja Beograda!!!

PODGORICA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 18. VIII, 08: 55… PRED PAD VLADE ŠOKANTNI DETALJI: Dritan pod uticajem svetosavske magije, 10 puta jače od vlaške!? (foto, video)

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović zakazala je za sjutra vanrednu sjednicu parlamenta na kojoj će se poslanici izjašnjavati o nepovjerenju nesposobnoj Vladi na čijem je čelu saradnik srpske BIA-e, iskompleksirani Dritan Abazović.

Sjednica šestog vanrednog zasjedanja u 2022. održaće se na zahtjev 36 poslanika Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokratske partije (SDP), Liberalne partije (LP), Socijaldemokrata (SD) i Demokratske unije Albanaca (DUA).

Međutim, pred sjutrašnje skupštinsko zasjedanje nakon kojega je gotovo izvjesno da Abazović neće više biti na čelu Vlade, jer su i ostale partije u parlamentu juče podnijele inicijativu za njegovu smjenu, isplivali su MEGAŠOKANTNI detalji koji objašnjavaju zašto je odlazeći premijer dozvolio da ga lider svetosavske sekte (SS) Prvoslav Perić tretira kao krpu i otirač za noge.

Svetosavska magija jača od vlaške!

Kako MEGAEKSLUZIVNO sazanje portal Aktuelno, Dritanu Abazoviću bačena je svetosavska magija, 10 puta jača od vlaške, koja je od ionako servilnog morona, napravila bezličnog velikosrpskog, neočetničkog zombija čija je isključiva misija da izvršava naređenja Beograda!

Dritanov razum uništen Veliborovim magijskim desantom!

To, po riječima naših izvora iz duboke duhovne, svetosavske mreže, objašnjava zašto je Abazović morao tajno i na prepad da potpiše takozvani ”temeljni ugovor”, kao i da ispunjava i najmanji kapric njegovih beogradskih šefova Perića i Aleksandra Vučića.

”Postoji fotografija koja kruži internetom, a na kojoj se vidi Abazović u potpunom transu. Iako su mnogi pomislili da je išao kod Kačavende na pozadinsko blagosiljanje, i da ima izlive mazohističkog užitka zbog bolova, to se ispostavilo kao dezinformacija. Izgleda da je u pitanju svetosavska magija, koja je prema pojedinim procjenama višestuko jača od vlaške, čak i do 10 puta! Jasano se vidi na fotografiji da je Dritan zombiran i pod potpunom kontrolom vrha SS”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Kako su kazali, nije ni čudo što Abazović nije znao da će 3. avgusta potpisati ”temeljni ugovor” i što je bez pogovora skočio da to oposli kad su mu uputili nalog iz Beograda.

Čitaj još:   ŠEIK POSLAO 10 TONA MEDICINSKE OPREME: Šta je večeras stiglo iz Abu Dabija! (detaljan spisak)

Džomić višestruko pojačao vlašku magiju!?

Treba podsjetiti da je vlaška magija sastavni dio kulture autohtonog stanovništva Istočne Srbije, a poznata je po svojim jakim moćima i uticaju na svakodnevni život. Vlasi su starosjedioci Balkana odakle i potiču, a njihovo drevno vjerovanje je široko rasprostranjeno među službenicima SS.

Javna je tajna da službenici SS često traže pomoć od vještica, za koje smatraju da mogu da vide budućnost, utiču na zdravlje ili uspjeh i otklanjaju uroke, sve to u sklopu vlaške magije. Takođe je poznato da je i odlazeći premijer tražio pomoć od vlaških vještica. Prije svega su ga, kako saznajemo, zanimale ljubavne čini koje bi mu ”pojačale prosjek kod riba”, ali i pomogle sa erektilnom disfunkcijom.

Međutim, kako kažu naši izvori, vlaška magija nije bila dovoljna da pod apsolutnu kontrolu stavi Abazovića, pa je prvi operativac, vrač i epidemiolog SS Velibor Džomić morao svojim čudesnim litijama da pojača dejstvo vlaške magije, koja je podignuta na viši nivo – SVETOSAVSKE MAGIJE.

VRAČ DŽOMIĆ U TRENUTKU BACANJA MAGIJE: ANĐIO-MANĐIO RUSKI PENDŽER! ABRAKADABRA! Sile svetosavske strave učinite da Jebaz bude zamućene glave! Dok temeljni ugovor ne potpiše, neka razuma ne gleda više! Dabogda ga stigla Amfijeva kletva, ako ne postane svetosavska metla! AKSIOS, AMIN!

”Džomić je, kako navode izvori bliski crnoj loži SS, odradio ritualnu litiju koja je vlašku magiju pojačala čak 10 puta! Nakon toga je postala svetosavska, i kad je primijenjena na Abazovića, on je postao potpuni zombirani imbecil bez mozga, o čemu svjedoči fotografija koja kruži interenetom. Mada ni do tada nije bio daleko od tog stanja”, rekli su naši izvori.

Kriv za korona- kletvu

Treba podsjetiti da je Džomić, osim po kreiranju svetosavske magije, poznat po tome što je sa zilotskim žarom branio svoje mistično stanovište da litije i tamjan liječe koronavirus, a početkom 2020. godine, kada je pandemija bila u zamahu, je kazao da “vjernici ne treba da se plaše jer su molitvene litije najbolji lijek od svakog virusa, pa i od koronavirusa”.

BONUS VIDEO: Молитва против враџбина светог свештеномученика Кипријана

Nakon toga Džomić je prozvan ’’pravoslavni vrač’’ i ’’svetosavski epidemiolog’’. Dovodio se u vezu sa olakim shvatanjem  korona- kletve koja je u samo nekoliko mjeseci pokosila četiri istaknuta visoka funkcionera SS Irineja Gavrilovića, Amfilohija Radovića, Atanasija Jevtića i Momčila Krivokapića.

Džomić se smatra indirektno odgovornim za njihovu sudbinu jer je tvrdio da ima lijek za koronu i da njegovi pretpostavljeni nemaju razloga za brigu, što je dovelo do olakog shvatanja korona kletve – kako je u javnosti postala poznata nakon što je od ovog virusa za kratko vrijeme preminulo nekoliko lidera SS.

Čitaj još:   "BAJRAK ANTIFAŠIZMA": Pitanja bez (zasad) Predsjednikovih odgovora... (foto)

Takođe se spekulisalo da su po njegovim uputstvima zaposleni u SPC kadili ulice Berana kako bi taj grad očistili od korone.

Džomića, nakon smrti njegovih nadređenih izazvanih korona-kletvom nije bilo u javnosti, kao da se od nekoga krio ili kao da je osjećao odgovornost za ruganje koronavirusu koji je na kraju, u neponovljivoj ironiji sudbine, usmrtio toliko srpskih vladika i pored naizgled neprobojne litijaške zaštite. Interesantno je da se Džomić pojavio u javnosti tek kad je potpisana izdaja njegovog pokojnog mentora Amfilohija.

Široki osmjeh koji je imao na licu nakon potpisivanja ugovora, nameće pitanje– da li je Džomić još za Amfilohijevog života osmislio akciju ukopavanja njegove zaostavštine po nalogu centrale iz Beograda? Ili se samo smijao jer je njegova svetosavska bajalica uspješno od crnogorskog premijera napravila zombiranog idiota koji je po nalogu vrha SS potpisao izdaju Crne Gore?

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistični osvrt na društveno- politički devijantne pojave.

BONUS VIDEO: Crnogorci se uplašili zemljotresa / ko će prvi dizadje

IZVOR analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more