IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEKI Radončić o padu DRITANOVE vlade: VELIKA POBJEDA ĐUKANOVIĆA I TEŽAK PORAZ VUČIĆA…

Crnogorski novinar Šeki Radončić smatra da je smjena Dritana Abazovića sa mjesta crnogorskog premijera „velika pobjeda evropske, građanske i multietničke Crne Gore i težak poraz zvaničnog Beograda“.

„Personalno gledano to je velika pobjeda Mila Đukanovića i njegovog DPS-a sa koalicionim partnerima i veliki poraz Aleksandra Vučića, Srpske pravoslavne crkve (SPC0) i Rusije, koji su iz petnih žila podržavali destruktivnu Abazovićevu Vladu“, rekao je Radončić za Radiosarajevo.ba.

Obaranje premijera Abazovića istovremeno znači da se Crna Gora vraća svom evropskom putu i da će vrlo brzo opet biti predvodnik evropskih integracija na Zapadnom Balkanu.

„Pošto će uskoro uslijediti i četvrta Vlada u posljednje dvije godine, to govori da Crna Gora nije zemlja zarobljenih institucija, kako su joj imputirali, već država izgrađenih i snažnih institucija, koje su uspjele da izdrže sve, od pokušaja državnog udara u režiji ruskih agenata, pa do kancerogenog djelovanja kvislinške Abazovićeve Vlade“, zaključio je Radončić.

Čitaj još:   ŠEKI Radončić: DRITAN predstavlja opasnost po slobodne i antirežimske novinare u Crnoj Gori... (foto, video)

izvor: radiosarajevo.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more