IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA- Prijatelji i kolege opraštaju se od Mislava Bage: ‘Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi'… (foto, video)

Mislav Bago preminuo je u 49. godini, a od novinara i urednika opraštaju se brojni prijatelji i kolege koje je vijest o njegovoj smrti potpuno šokirala…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 20. VIII, 00: 35… TUGA VELIKA- Prijatelji i kolege opraštaju se od Mislava Bage: ‘Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi'… (foto, video)

Nakon što je mnoge u javnosti kao bomba odjeknula vijest da je u 49. godini preminuo poznati urednik i novinar Mislav Bago, njegovi brojni prijatelji i kolege, te političari koje je pratio godinama opraštaju se od njega na društvenim mrežama. 

”Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći.

Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje.

Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas”, kazala je Ksenija Kardum, direktorica Informativnog programa Nove TV.  “Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave”, napisala je Jadranka Kosor, bivša premijerka na Twitteru.

Sućut je putem te društvene mreže izrazila i Mirela Holy.   “Ajme, ajme. Iskreno saučešće obitelji, prijateljima i kolegama. Umro je Mislav Bago” napisala je.   Vijest o smrti Mislava Bage zatekla je i Davora Bernardića.  

Čitaj još:   UHAPŠENI PAZARCI- “PALI” sa većom količinom OPOJNIH DROGA

“Izražavam svoju iskrenu sućut obitelji i prijateljima jednog od naših najboljih novinara. Njegov rad, profesionalizam i postignuća bit će još dugo svjetionik hrvatskog novinarstva. Dragi Mislave, počivaj u miru”, stoji u objavi.  Novinarka Ivana Ivanda Rožić podijelila je mnoštvo zajedničkih fotografija nastalih tijekom godina.

– Od sitnih noćnih izlazaka, beskrajne zabave, do 10 godina zajedničkog rada… U svim si situacijama bio prijatelj! Počivao u miru, dragi Mislave. Beskrajno sam tužna… Falit ćeš – prisjetila se.  

Sućut obitelji i suradnicima Mislava Bage izrazila je i Dalija Orešković na Twitteru.  – Postoji dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima – objavila je.

Od novinara se oprostila i glazbenica Severina koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su oboje nasmijani i zagrljeni. “Voljeni Mislav Bago”, kratko je napisala pored fotke.

Čitaj još:   AZEM VLLASI: "Rusija stavila do znanja Srbiji da na nju ne računa kada je riječ o Kosovu"...

izvor Večernji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more