IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA HITOVIMA- POZNATI ADVOKAT TVRDI: “Vučić poslao Vulina u Moskvu na odvikavanje od narkotika” (foto)

Advokat Nikola Lakić napisao je na društvenoj mreži Twitter da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslao prije dva dana u Moskvu ministra, iz aktuelnog saziva Vlade Srbije, kako bi zakazao odvikavanje od narkotika na jednoj klinici…

BEOGRAD- MOSKVA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22. VIII, 19: 35… HIT NA HITOVIMA- POZNATI ADVOKAT TVRDI: “Vučić poslao Vulina u Moskvu na odvikavanje od narkotika” (foto)

Lakić, koji je ranije bio dio Narodne stranke i član tima Zdravka Ponoša na nedavno održavnim predsjedničkim izborima, navodi da je „Srbija jedina država na svetu“ u kojoj se ovakve stvari dešavaju.

„Srbija je jedina država na svetu koja za ministra ima moralnu nakazu koga predsednik države, pre dva dana, hitno šalje u Moskvu, kako bi u poznatoj klinici dogovorio odvikavanje od narkotika“, napisao je on.

Čitaj još:   DRITAN Abazović zvanično predložio sastav Vlade...

Nova.rs podsjeća da je na nedavno održanoj konferenciji za medije, osnivač pokreta “SRCE”, Zdravko Ponoš, iznio informaciju o ministru koji se navodno liječi od narkotika, rekavši da je zbog toga predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da ga ne pozove u novu Vladu Srbije.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more