IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKOSRPSKO ORGIJANJE U HERCEG NOVOM: Noćno kićenje za Prleta… (foto, video)

Ako se autori ovog bezakonja ośećaju Srbima, to je već njihov problem, ali da je Boka Kotorska srpska, to je laž i prevara kojom bi morali da se pozabave državni organi. Nažalost, nemamo razloga da vjerujemo da će tako i biti. Bar ne još neko vrijeme…

HERCEG NOVI: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27. VIII, 11: 55… VELIKOSRPSKO ORGIJANJE U HERCEG NOVOM: Noćno kićenje za Prleta… (foto, video)

Pod okriljem noći  pripadnici crkve Srbije, poznate kao svetosavska sekta (SS) su zastavama Srbije i ove vjerske organizacije „okitili“ Herceg Novi.

Ovim sramnim velikosrpskim orgijanjem po svemu sudeći, žele da pokažu šefu SS Prletu Periću, koji danas dolazi u ovaj grad zatrovan svetosavjem, privrženost i svu ljubav koju Novljani ośećaju prema njemu i paravjerskoj organizaciji na čijem je čelu.

Takođe je jasno da žele da poruče da je ovaj crnogorski grad ustvari ”srpsko more”.

Pa zašto su grad kitili noću, a ne jutrom kad se razdani da građani Herceg Novog vide što su im spremili „U organizaciji od najmanjeg do najstarijeg“? Učinjeno je to po modelu njegovog tajnog dolaska u Podgoricu da potpiše sramni nevažeći ugovor sa tadašnjim premijerom Abazovićem i za URU se vrnuo hitno za Beograd. Krijući, nego kako.

Čitaj još:   MUP CRNE GORE najavio pokretanje postupaka za GUBITAK CRNOGORSKOG DRŽAVLJANSTVA po sili zakona za 2.108 osoba- MINISTRE NE POMINJU

Da ga ko ne vidi. A da nema razloga za skrivanje, bio bi dočekan kao vrhovni vođa vjerske organizacije koja zrači pravoslavlje i odiše hrišćanstvom. Ali, kalašnjikovi, kletve, veličanje ratnih zlikovaca, i još dosta toga što se veže za ime i prezime ove crkve, ne ide uz vjeru. Kao ni enormno bogatstvo koje su „skromni“ popovi sakupili sakupljajući narod da im služi, umjesto da je obrnuto.

Sramotno kićenje grada povodom dočeka lidera svetosavske sekte

Noću, nego kako. Znaju organizatori da ovaj čin ne odobrava značajan broj Novljana koji vole svoju državu. Ali vlast je nadjačala i pravo i zakone i čini što joj je volje.

U gradu koji se ponosio multietničkim i multikonfesionalnim skladom, danas viore zasave crkve Srbije i razapeti transparenti sa podaničkim porukama na kojima piše: ”Ponositu srpsku Boku danas sunce sreće grije. Dobro došˊo međ Novljane sveti oče Porfirije”. Crnogorske nema. I nije joj mjesto među ovim i ovakvim!

Po ko zna koji put četničke i velikosrpske ćelije provociraju u sred Crne Gore

Ako se autori ovog bezakonja ośećaju Srbima, to je već njihov problem, ali da je Boka Kotorska srpska, to je laž i prevara kojom bi morali da se pozabave državni organi.

Nažalost, nemamo razloga da vjerujemo da će tako i biti. Bar ne još neko vrijeme…

Čitaj još:   ANDRIJA Klikovac, šef Kluba odbornika DPS pita MILOJKA Spajića: Kad stižu SDI iz Japana... (foto) 

Mitropolit Porfirije pjeva četničku pjesmu – Šta se ono na Dinari sjaji…

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more