IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U KOMŠİLUKU: Muškarac u butiku ubio suprugu i pobjegao…

Stravičan zločin u Novskoj dogodio se rano jutros u jednom butiku. I opet se čini da je sistem zakazao, odnosno da je krivo procijenio i “izvagao” problematiku, javlja zagrebački “Jutarnji list”.

Muškarac u Novskoj ubio suprugu, pobjegao, a onda i sebi oduzeo život! ‘Malo je reći da smo šokirani. Izbost ju tako zvjerski nožem…’

Kako doznaje “Jutarnji list”, nešto prije 8 sati danas dogodilo se ubstvo. Neslužbeno se doznaje da je 54-godišnji muškarac ubio 39-godišnju bračnu družicu, nakon čega je pobjegao te se za njim traga.

Na mjesto užasa u njezin butik odmah su pristigli policajci i Hitna pomoć, no nesretnoj ženi nažalost nije bilo spasa.

Čini se da je ovom stravičnom zločinu prethodio niz bračnih razmirica. Posljednja u nizu je bila, prema informacijama “Jutarnjeg lista”, prije 20-ak dana, kada je 39-godišnjakinja supruga prijavila za nametljivo ponašanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 13. maj 2020. godine

Policija je uredno postupala po toj intervenciji te po dovršetku istraživanja osumnjičenog 54-godišnjaka predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku. Potom je odveden na ispitivanje na sisačko tužiteljstvo koje ga je pustilo, kako doznaje list, uz mjere opreza – zabranu prilaska na 50 metara žrtvi, kao i zabranu kontaktiranja s njom.

No te mjere nesretnoj ženi nisu bile nikakva zaštita.

izvor: jutarnilist.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more