IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: SLABO RODILA LAVANDA PA PLJEVLJACIMA POSKUPIO UGALJ…

Opštinski odbor DPS- a Pljevlja reagovao je na izjavu direktora pljevaljskog Rudnika uglja Milana Lekića.

“Poštovani građani,

Naša predviđanja, nažalost, bila su tačna. Nije prošlo mnogo vremena da je od nekada stabilne kompanije Rudnik uglja Pljevlja, postalo preduzeće koje grca u problemima.

Tako posljednjih mjeseci svjedoci smo politikantskog i diletantskog ponašanja rukovodstva Rudnika uglja ali i drugih kompanija u termo-energetskom sektoru.

Evidentno je da bacanjem prašine u oči građanima, ovog puta i bukvalno direktor Lekić i družina oko njega hoće da prikriju svoje neznanje, nerad i javašluk”, navode u saopštenju. 

I dok se, kako kažu, ugalj drugima prodaje za oko nešto više od dvadeset eura, za Pljevljake on poskupljuje na preko osamdeset.

“I ne samo to, uz ugalj građanima se sipa i prašina kao i beskorisni otpad koji završi na ulicama Pljevalja. Nije teško izračunati da je to preko 500 tona prašine bačeno građanima u oči, ali bukvalno. I na takav način bi da zamagle javašluk, ali i da sakriju tešku finansijsku situaciju zbog koje radnicima ne mogu isplatiti bruto plate.

Čitaj još:   MJERE I PREPORUKE: Tužilaštvo da kazni odgovorne za ugrožavanje zdravlja građana Crne Gore... (foto i video)

Ne bi nas začudilo da gospodi direktorima iz Rudnika uglja izgovor bude sušna godina pa lavanda nije rodila a rakijski kazan progorio”, dodaju u saopštenju.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more