IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO GA MALO MAHNUO: Oči mu ko u “pitomog zeca” pijani Vučić svojoj savjetnici otimao čašu… (foto, video)

– Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu- hvalio se Vučić…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti petak, 02. IX… 09: 58… VUČKO GA MALO MAHNUO: Oči mu ko u “pitomog zeca” pijani Vučić svojoj savjetnici otimao čašu… (foto, video)

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom sajma u Beogradu pod nazivom “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, hvali kako može popiti mnogo vina. 

– Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu- hvalio se Vučić.

U jednom trenutku, vidno veselom i pripitom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija, piše nova.rs.

Čitaj još:   NASER ORIĆ: "Nisam bio nikada na DŽENAZI u POTOČARIMA 11. jula TO JE MOJA RAK RANA"

– Samo ja da probam- rekla je Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

– Ona se boji da sam pio previše, to je u redu – rekao je Vučić.

Uporna Vasiljević nije odustajala, u jednom trenutku pokušala je za ruku uhvatiti Vučića, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vrijeme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Nakon vinskog sajma, predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Čitaj još:   Tragedija i udes kod Novog Pazara: Poginula djevojka F.M. (22), okolnosti saobraćajne nesreće još uvijek nisu poznate... (foto)

Večeri su, kako se vidi na fotografijama koje je objavio Vučić, prisustvovali lideri Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore,
Edi Rama, Dimitar Kovačevski i Dritan Abazović, šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i članovi Vlade Srbije u tehničkom mandatu na čelu sa premijerkom Anom Brnabić.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more