IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zašto muškarci i žene ne žele seks: Lažan vrhunac, higijena… (foto, video)

Evo šta muškarce, a šta žene odvlači od želje za intimom…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti petak, 02. IX… 00: 58… Zašto muškarci i žene ne žele seks: Lažan vrhunac, higijena… (foto, video)

Sajt “Ilicit Encounters” sproveo je istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi kako bi se utvrdilo šta ih najviše odvlači od seksa.

Žene su otkrile da im, između ostalog, jako smeta kada muškarac ima “lošu tehniku”, dok muškarcima smeta kada njihova partnerka nema samopouzdanja u spavaćoj sobi.

Takođe, dvije trećine žena kaže da njihovu želju ubija čak i ako muškarac priča o bivšim djevojkama, dok 58 odsto ističe da ih nervira što muškarci misle da je seks gotov čim dostignu vrhunac.

Muškarci polude ako žena insistira da se svetla isključe tokom vođenja ljubavi, a 57 odsto kaže da im je to najveći problem, a smeta im i ako žena tokom seksa ne ispušta zvukove i nepomično leži.FOTO: Shutterstock

Nisu ni uzbuđeni kada žena nosi gaćice u stilu Bridžit Džons, a 52 odsto njih kaže da im želju ubijaju duboke, velike ili stare gaćice.

Čitaj još:   BROJITE OVCE PRIJE SPAVANJA: Problem sa NESANICOM, ovo POMAŽE zaspite za MINUT! (foto)

Zajedničko je i kod muškarcima i ženama da im smetaju kućni ljubimci u spavaćoj sobi, kao i znanje da je njihov partner varao u prošlosti.

Dame kažu da im želju ubija čak i kad im muškarac pošalje neželjenu sliku polnog organa, a na listi je i neprijatan miris.

Na pitanje “Hoćeš skoro?“ većina žena gubi želju za daljim odnosima, takođe im smeta im ako muškarac potajno gleda filmove za odrasle, ne želi da nosi kondom ili želi vezu poput one koju gleda u filmovima za odrasle.

S druge strane, muškarcima smeta kada je žena više zainteresovana da blene i bulji na telefonu nego sa njima, ne podnose lošu higijenu, a želju im ubija i lažni vrhunac…

BONUS VIDEO: 3 stvari koje muškarci ŽELE OD ŽENA, a nije seks

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more