IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: I na sljedećim IZBORIMA biće UPLIVA stranih službi i PARAVJERSKIH ORGANIZACIJA…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uvjeren je da će Crna Gora na narednim izborima dobiti Vladu koja će biti posvećena njenim, a ne tuđim interesima.

”Mislim da na sljedećim izborima, zahvaljujući zrijevanju građana Crne Gore tokom posljednje dvije godine, možemo doći do takve političke vlade, ali uz jedan uslov– nemojte očekivati da će to čarobnim štapićem da riješi ni ovaj, ni onaj pojedinac, ni ova ni ona partija…

Taj čarobni štapić imamo mi kao građani. Svako od nas kao građanin. Dakle, moramo izaći na izbore, moramo prestati da zbog svoje zlovolje ili inata, činimo sebi štetu. Moramo prestati da nagrađujemo one za koje znamo da će izdati nakon završenih izbora”, kazao je Đukanović u emisiji “Aritmija” za Gradsku TV.

Crna Gora je, kaže, u pouzdanim rukama građanskih partija, ali država se, poručuje, ne može braniti od neznanja i nedobronamjernosti legitimno izabrane vlasti.

”Jer ako krenete da se ponašate drugačije, rizikujete da budete remetilački faktor demokratskog razvoja društva. Moj poziv je vratimo se osnovnom problemu. Ja mislim da je legitimna i plemenita i iskrena želja za promjenom vlasti, ali koja se, nažalost, realizovala po sistemu “silom na sramotu” dovela Crnu Goru u ovako tešku poziciju gdje su učinci dvije prethodne vlade ovako tragične”, istakao je Đukanović.

Čitaj još:   ŠOKANTAN POGLED KROZ PROZOR: Stvorenje za koje se mislilo da je izumrlo PRIJE 400 GODINA- bila je GOLEMA ptica sa velikim kljunom i bez perja na glavi... (foto, video)

On ne očekuje da sljedeći izbori prođu bez upliva sa strane.

”Mislim i na uplive stranih obavještajnih službi, ali uključujući i paravjerske organizacije kakva je Crkva Srbije. Biće toga i u narednom periodu. S tim smo se borili u kontinuitetu, možda nijesmo toliko o tome pričali koliko danas, ali smo se borili i uspijevali da se sa tim izborimo. Mislim da smo u stanju da se i ovoga puta izborima”, naglasio je predsjednik države.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more