IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Čestitke na požrtvovanoj, odvažnoj i borbenoj igri i plasmanu među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu u košarci… (foto)

Iskrene čestitke našim košarkašima na plasmanu među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu, poručio je predsjednik države Milo Đukanović.

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti- srijeda, 07. IX… 22: 18… MILO Đukanović: Čestitke na požrtvovanoj, odvažnoj i borbenoj igri i plasmanu među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu u košarci… (foto)

“Posebno na požrtvovanoj, odvažnoj i borbenoj igri, i timskom duhu. Dostojanstveno u državnom dresu kao što ste navikli naciju, do novih pobjeda”, poručio je on. 

”Iskrene čestitke našim košarkašima na plasmanu među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu. Posebno na požrtvovanoj, odvažnoj i borbenoj igri, i timskom duhu. Dostojanstveno u državnom dresu kao što ste navikli naciju, do novih pobjeda”, kazao je Đukanović.

Čitaj još:   MILO Đukanović: MANJINSKA VLADA najrealnije RJEŠENJE političke KRIZE (video)

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović: Crna Gora ima tradiciju dostojanstvenih ljudi, a ne ljudi koji kleče tuda okolo po regionalnim adresama i sklapaju štetne sporazume... (foto, video)