IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDRAG Bošković: Prijetnje DRITANA Abazovića odraz nemoći, poznato koliko njegova riječ ima težinu… (foto, video)

Smijenjeni predsjednik Vlade, Dritan Abazović- poznat kao brat Abaz, u još jednom svom manipulativnom istupu, ponovo me je danas lažno optužio da sam odgovoran za navodnu destabilizaciju države, kazao je član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti- subota, 10. IX… 00: 28… PREDRAG Bošković: Prijetnje DRITANA Abazovića odraz nemoći, poznato koliko njegova riječ ima težinu… (foto, video)

O kakvoj destabilizaciji govori smijenjeni predsjednik Vlade, Bošković navodi da nije do kraja jasno, osim ukoliko, kako kaže, ne misli na efekat dvije smijenjene vlade od 30. avgusta u kojima je neposredno– ili posredno, bio glavni protagonista.

Poručuje da je u potpunosti miran povodom ”netačnih tvrdnji Abazovića”.

”On je u političkom djelovanju stekao prepoznatljivost kao čovjek čija riječ “ima ogromnu težinu”, tako da nije čudo što za njega već važi ona stara izreka koju sam već saopštavao: lažovu ne vjeruj i kada se kune da laže…

Čitaj još:   APEL ZA POMOĆ: Pokrenuo apel za učiteljicu Nerminu koja boluje od zloćudne bolesti koštane srži... (foto, video)

Zna i sam da će doći vrijeme kada će morati pojašnjavati veze sa zvaničnim Beogradom i još ponekim, dijelom kriminalnih klanova i drugim strukturama koje su aktivno radile i rade za tuđe interese protiv Crne Gore”, naglasio je Bošković.

Zbog toga, kako je rekao, njegove izjave doživljava kao odraz nemoći i straha.

”Za dostojanstvo je svakako zakasnio. A sve to neće prikriti da mu zapravo mentori žele destabilizovanu Crnu Goru i da sam samo smetnja u realizaciji njihovih uzaludnih želja”, poručio je Bošković.

BONUS VIDEO: PREMIJER DRITAN ABAZOVIĆ PONOVO PRIJETI GRADSKOJ RTV

IZVOR Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more