IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANALNI ZAHTJEVI KRALJA ČARLSA: Sluge mu peglaju čak i… (foto, video)

Charles zahtijeva da čep u njegovoj kadi bude u određenom položaju, a voda za kupanje mora imati tačno određenu temperaturu…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 11. IX… 10: 28… BANALNI ZAHTJEVI KRALJA ČARLSA: Sluge mu peglaju čak i… (foto, video)

Twitterom se dijeli snimak bijesnog kralja Čarlsa III koji se naljutio na slugu nakon što mu nije maknuo kutijicu za nalivpero koja mu je smetala dok je potpisivao kraljevsku prisegu.

Hiljade tviteraša su bijesni zbog načina na koji novi kralj tretira svoju poslugu.

U videu koji se širi vidi se da je bijesni kralj u jednom trenutku gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu te oštro pogledao službenika. Brzo se pojavila ruka koja je kutijicu sklonila, da bi ona kasnije bila vraćena zbog Williamovog potpisivanja.

Ovih dana mnogi se prisjećaju članka Daily Mirrora u kojemu je Paul Burrell, bivši batler Charlesa i princeze Diane, iznio neke detalje iz privatnog života kralja koje on vjerojatno ne bi volio pročitati u novinama.

Čitaj još:   OBJAVLJENA PROGNOZA ZA DANAS: Čeka nas ‘PAKLEN’ vikend... (foto)

Kralj navodno ima bizarne zahtjeve za svoju poslugu ujutro. Posluga svako jutro mora peglati njegove pidžame, ali i vezice za cipele. Charles zahtijeva da čep u njegovoj kadi bude u određenom položaju, a voda za kupanje mora imati tačno određenu temperaturu.

Ipak, najbizarniji zahtjev se odnosi na njegovo pranje zuba. Čarls ima jednog slugu koji mu svako jutro na četkicu istisne pastu.

Čarls se, međutim, ne ponaša uvijek kao kralj. Burrell je tom prilikom rekao da je kao princ često znao svoje sinove Williama i Harryja tjerati da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće ne bi bilo njihovo.

BONUS VIDEO: Pravila Koja Zaposleni Kod Princa Čarlsa Moraju Da Poštuju

IZVOR AGENCIJE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more