IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI UŽASA NESREĆE I IZGUBLJENA SU DVA MLADA ŽIVOTA: BMW doslovno prepolovljen… (foto)

Vozač je zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i izletio sa ceste…

VINKOVCI: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 17. IX… 20: 47… DETALJI UŽASA NESREĆE I IZGUBLJENA SU DVA MLADA ŽIVOTA: BMW doslovno prepolovljen… (foto)

Dvoje mladih poginulo zbog neprilagođene brzine, BMW gotovo prepolovljen… Slike strave iz Vinkovaca, BMW se prepolovio, poginulo dvoje: ‘Vidio sam tu scenu, jako ružno’

u Vinkovcima u Hrvatskoj dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi.

Bijeli BMW vinkovačkih registarskih oznaka doimao se gotovo prepolovljen nakon što se zabio u stablo. Unutra je sjedilo dvoje mladih koji nisu pokazivali znakove života.

“Stvarno ružan prizor, jako ružan”, rekao je Vinkovčanin za 24 sata.hr, koji se prvi našao pored automobila nakon što je vozač sletio s ceste.

Čitaj još:   SKANDAL: Kampanja za novi predsjednički mandat, KOLINDA "ide ili ne na koncert" Tompsona... (foto)

Policija je potvrdila da su u nesreći poginule dvije osobe. Radi se o Karli I. (20) iz vinkovačkog Novog sela i Davidu M. (27) iz Vinkovaca koji je vozio BMW.

alt

Nakon noćnog izlaska, sjeli su u njegov BMW i krenuli. Na cesti u Stepinčevoj ulici dozvoljena je brzina 70 kilometara na sat, a David je vozio daleko više, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio sa ceste.

alt

IZVOR agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more