IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL- KO JE VOZIO VUKOTIĆA U TRENUTKU UBISTVA: Narko- bos iz BIJELOG POLJA bio glavni logističar klana… (foto i video)

Jovan Vukotić (42), vođa škaljarskog klana koji je ubijen u Istanbulu 8. septembra, u trenutku kad su mu napadači prišli na motoru u automobilu je bio s trudnom suprugom i ćerkicom, ali i E. K. iz Bijelog Polja.

Kako izvor Kurira ekskluzivno otkriva, E. K., koji je posle dolaska policije izjavio da ne poznaje Vukotića i njegovu porodicu i da zna samo da se zove Nikola, navodno je čovjek koji je bio glavni logističar vođi “škaljaraca” tokom skrivanja.

“Bjelopoljac E. K. je holandski državljanin i sa još jednim crnogorskim državljaninom iz Berana navodno je bio logistika Vukotiću tokom skrivanja. Vođa “škaljaraca” mu je vjerovao i zbog toga je stalno bio uz njega”, otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, posle ubistva u Istanbulu turska policija je otkrila da je E. K. pokušao da sakrije dva mobilna telefona koja je kod sebe imao Vukotić.

Čitaj još:   Jevto ERAKOVIĆ dobio prijetnje smrću: Strah i povlačenje nijesu opcija...

“Očevici su ispričali da su vidjeli kako je čovjek iz automobila otišao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vrijeme. Inspektori su detaljno pregledali taj prostor i pronašli dva skrivena telefonska aparata”, otkrili su turski mediji.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more