IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović u SAD poveo deset pomoćnika…

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović koji je predvodio Vladinu delegaciju u Sjedinjenim Američkim Državama na konferenciju “Sloboda medija”, u organizaciji Transatlantske liderske mreže (TLN) u Vašingtonu, poveo je deset saradnika, prenose Vijesti.

To piše u Vladinoj platformi za učešće Abazovića na ovom događaju od 17. do 19. septembra.

Platforma je usvojena na posljednjoj sjednici Vlade prošle sedmice.

Osim Abazovića u Vašington su otputovali savjetnici premijera za vanjsku politiku Đorde Radulović, pravna pitanja Ivo Šoć, protokol Jelena Glomazić, medije Miloš Perišić, digitalne medije Radivoje Koprivica.

U delegaciji su premijerova šefica kabineta Ana Rašović, zamjenik generalnog sekretara Vlade Ilir Harasani, saradnica u kabinetu Anđelija Otović, rukovoditeljka Službe za odnose s javnošću Jovana Bojović i kamerman u toj službi Petar Prlja.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković- Kuč: Očekivano da DRITAN Abazović, utekne od glasanja za smjenu svoga idejnog blizanca... (foto)

Iz premijerovog rukovodećeg tima na ovaj put jedino nije otišao savjetnik za unutrašnju politiku i politički sistem Sergej Sekulović.

Vijesti su saopštile da čekaju odgovor iz kabineta premijera na pitanje koliko je koštao ovaj put, kojim novcem je plaćen i zašto je bilo potrebno da delegaciju čini, pored premijera, deset osoba.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more