IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Željko KOMŠIĆ: Na čelu NOGOMETNOG SAVEZA BiH trebaju biti BARBAREZ I GLAVAŠ a ne ‘INDIJANCI’ koji bi i žele da pomognu PUTINU… (foto)

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osvrnuo se večeras na skupu u Gračanici na dešavanja u Nogometnom savezu BiH i najavljenu utakmicu sa reprezentacijom Rusije.

SARAJEVO: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 21. IX 00: 35… Željko KOMŠIĆ: Na čelu NOGOMETNOG SAVEZA BiH trebaju biti BARBAREZ I GLAVAŠ a ne ‘INDIJANCI’ koji bi i žele da pomognu PUTINU… (foto)

Vlatko Glavaš je i Hrvat i katolik, i niko mu to nije osporavao dok nije zaigrao za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pa su mu to onda osporavali i porodici i prijateljima.

Danas Vlatko ne može da priđe ni blizu Nogometnom savezu, iako je bio kapiten, zato što navodno nije dobar Hrvat, zato što ga ne gura HDZ.

E, vidite mi se borimo za takvu državu u kojoj nećemo vagati hrvatstvo, bošnjaštvo ili srpstvo, u kojoj nećemo vagati nečiju vjeru, nego ćemo vagati koliko je neko stručan i koliko mu je stalo do Bosne i Hercegovine.

Čitaj još:   O ubistvu Shireen Abu Akleh mora se voditi nezavisna i međunarodna istraga... (foto, video)

Po nama i Vlatko, i Sergej Barbarez i svi ti ljudi koji su ginuli u tome dresu trebaju da budu u tome savezu a ne ovi “indijanci” koji nam svaljuju pola svijeta zato što su zamislili da pomognu Putinu da se odigra utakmica sa Rusijom pred sami početak svjetskog prvenstva, i to nam govori šta se desi kada imamo 2: 1 protiv Bosne i Hercegovine, plus koji domaći izdajnik”, rekao je Komšić…

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more