IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDU DVA DANA SUNCA, PA NOVI PREOKRET: Kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. IX 01: 35… IDU DVA DANA SUNCA, PA NOVI PREOKRET: Kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Period do 25.09.2022. Stabilne vremenske prilike prognoziraju se do 23. septembra. Tokom jutra u Bosni duž riječnih tokova izgledna je magla, a danju širom zemlje pretežno sunčano i ugodno toplo vrijeme uz temperature iznad prosjeka. Do 22. septembra bilo je dosta nestabilno vrijeme uz povremene padavine…

U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Najniža jutarnja temperatura zraka između 2 i 7°C, a dnevna između 14 i 23°C.

petak, 23.09.2022. godine
Biometeorološke prilike biće povoljnije u odnosu na protekli period. Nakon prohladnog jutra u Bosni, kada je poželjno biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom, postepeno će se razvedravati. Sa porastom temperature zraka, tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. U Hercegovini toplije i ugodnije tokom cijelog dana. Sa poslijepodnevnim satima i dodatnom stabilizacijom, opšta slika bi u cijeloj zemlji trebala biti ljepša.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. april 2023. godine

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka između 2 i 6°C, a dnevna između 16 i 23°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se očekuje naoblačenje koje će usloviti kišu. Većina padavina je na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. U većem dijelu Bosne prolazno može pasti malo kiše. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 12°C, dnevna između 15 i 21°C…

izvor iBalkan.net

DANAS PADA SLABA KIŠA: Vrijeme u narednih nekoliko dana…

DANAS U jutaranjim satima i prijepodne sa slabom kišom, ponegdje Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more