IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG- MIKA Živković: GRANICE IZDAJE I BESČAŠĆA NE POSTOJE

Ovaj sluga pokorni, blijeda i minijaturna kopija VUČIĆA koji je riješio da bestrega Crnu Goru, jasno nam poručuje da za njega više ništa ne znači USTAVNO- PRAVNI POREDAK ove zemlje

Čitam jutros intervju nesrećnog izdajnika Abazovića za GLAS AMERIKE i ostajem zatečen i u nevjerici nakon izjave…”Glasaćemo inicijativu za razrješenje Đukanovića”.

Izjavi to, iako dobro zna da se Predsjednik države ne može razriješiti u parlamentu, ako prethodno USTAVNI SUD ne utvrdi da je prekršio Ustav.

Ovaj sluga pokorni, blijeda i minijaturna kopija VUČIĆA koji je riješio da bestrega Crnu Goru, jasno nam poručuje da za njega više ništa ne znači USTAVNO- PRAVNI POREDAK ove zemlje.

Za razliku od Vučića koji najčešće govori ono što ne misli, ovaj LUDAK baš govori što misli. Ophrvan mržnjom, sujetom i kompleksima sa jedne strane i revnosnom odanošću suludim Vučićevim planovima da baci Crnu Goru na koljena, sa druge strane, sada nam jasno izražava svoju spremnost za PROTIVUSTAVNI UDAR i ANARHIJU koja ovu malu zemlju i sve nas može povesti u užasnu nestbilnost sa nesagledivim posledicama.

Čitaj još:   MIODRAG Živković: Brutalno satiranje Crne Gore... (foto)

Znali smo da je dugo i temeljito pripreman za ovu izdaju, da je neviđeni beščasnik, lažov i prevarant, ali nijesmo vjerovali da ovako očigledno i drastično u svojstvu premijera može posegnuti za ustavnim nasiljem zarad ostvarenja sramnih ciljeva ” srpskog sveta”.

Ali mora znati da je ovo što želi podržati nedvosmisleni DRŽAVNI UDAR na USTAVNI POREDAK i SUVERENITET CRNE GORE.

Valjda ova zemlja ima DRŽAVNOG TUŽIOCA, jer je ovo, jedno od najtežih krivičnih djela, već u pokušaju.

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa Facebooka)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more