IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURSKI MEDIJI OTKRILI: U grupi koja je ubila VUKOTICA, šefa „škaljaraca“ i ŽENA- sa tri GPS pratili ga mjesecima…

Apsolutni vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić bio je četiri mjeseca intenzivno praćen zahvaljujući GPS prijemnicima koji su bili sakriveni u njegovom automobilu, pišu turski mediji. Međutim, iznenađujuć je podatak da se u automobilu izmirskih registarskih oznaka koji ga je pratio u stopu, a koji je usnimila sigurnosna kamera, našla i jedna žena!

Više od 200 snimaka sigurnosnih kamera prikupljeno je na trasi gdje su napadači na motociklu izvršili likvidaciju Vukotića. Policija, koja je pribavila video materijal u trajanju od 1.700 sati, uočila je interesantne tragove.

Po prvi put javnost je imala prilike da vidi trenutak kada se automobil u kom je bio Vukotić sa suprugom i djetetom kreće ulicama Istanbula, ali i da ga u stopu prati automobil crne boje.

Imajući u vidu da je snimak izuzetno lošeg kvaliteta, ne može se vidjeti ko se nalazi ni u jednom vozilu, ali turski mediji pišu da je Vukotića u stopu pratila i jedna žena!

Čitaj još:   NEMA SMRTNE KAZNE NA ZELANDU, DOŽIVOTNA BEZ USLOVNE JE PRESEDAN: Šta čeka MONSTRUMA ubicu 49 ljudi...

Identifikovane su osobe u automobilu, a utvrđeno je da je jedan od osumnjičenih bio F. I, a žena pored njega E. T.

Takođe, istražitelji u Turskoj otkrili su i da su egzekutori Vukotića pratili zahvaljujući GPS uređajima koji su tajno postavljeni u njegovo vozilo– dva ispod automobila, a jedan u dnu prtljažnika.

Kada su aparati za praćenje postavljeni nije najjasnije, budući da se ranije govorilo da je za volanom Vukotićevog automobila bio njegov saradnik od povjerenja, koji je po svemu sudeći trebalo da vodi računa o bezbjednosti transporta.

izvor: nova.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more