IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku da učine nešto za svoju državu… (foto, video)

Ne učine li tako, poručio je, pokazaće se da su samo manipulanti, u istom kolu „ringe, ringe raja“ politike njihovih koalicionih saboraca…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. IX- 01: 35… MILO Đukanović: Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku da učine nešto za svoju državu… (foto, video)

Promenljivoj parlamentarnoj većini koja preti da će me smijeniti ukazala se jedinstvena šansa. Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku, iako to ne bi željeli, da urade nešto za svoju državu, napisao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru.

“Da hitno daju svoj glas za izbor sudija Ustavnog suda i tako pokažu da stvarno misle da sam prekršio Ustav. Ako bi im to potvrdio Ustavni sud, imali bi otvoren put da smene Predsednika države”.

Čitaj još:   DRAMATIČNI SNIMCI: ZAGLAVLJENI KAMIONI BLOKIRALI PUTEVE, U SJENICI VANREDNO STANJE... (foto, video)

Ne učine li tako, poručio je, pokazaće se da su samo manipulanti, u istom kolu „ringe, ringe raja“ politike njihovih koalicionih saboraca.

izvor Danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more