IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti…

Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova i međunacionalnih trvenja u našem okruženju, što služi na čast građanima svih vjera i nacija- poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom 30. septembra- Dana ove opštine, upućenapredsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine Almiru Avdiću, odbornicima Skupštine opštine, učesnicima svečane sjednice i svim građankama i građanima Rožaja.

„Rožaje i njegove žitelje oduvijek su krasili multikonfesionalnost, multikulturalnost i multietničnost, kao njeno najveće bogatstvo, na ponos cijele Crne Gore“, istakao je Đukanović.

Ističe da u savremenoj Crnoj Gori, čijim su uspjesima žitelji vašeg kraja davali i daju nemjerljiv doprinos, Rožaje uživa benefite ravnomjernog regionalnog razvoja, s posebnim fokusom na razvoj turizma i infrastrukture.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: NAROD NEĆE DOZVOLITI OKUPACIJU CRNE GORE...

„Uvjeren sam da će i u vremenu pred nama, lokalna uprava nastaviti da vodi grad putem daljeg progresa i boljeg života za sve građane vaše opštine, dajući time doprinos i evropskom razvoju svoje Crne Gore“, naveo je Đukanović.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more