IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZBOG LICEMJERJA ZASLUŽILI PAKAO: Zaštitinici pedofila najavili ritual ”krvi i tla” posvećen očuvanju porodičnih vrijednosti!? (foto)

Podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo). Krajnje je bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

POGORICA: Regija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 05 X- 00: 34… ZBOG LICEMJERJA ZASLUŽILI PAKAO: Zaštitinici pedofila najavili ritual ”krvi i tla” posvećen očuvanju porodičnih vrijednosti!? (foto)

Ratnohuškačko-pedofilska svetosavska sekta (SS) poznata pod akronimom SPC, uoči Parade ponosa koja će se održati u Podgorici u subotu 8. oktobra,  organizovaće, kako su najavili „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“.

Kako je saopšteno iz crnogorskih ćelija sekte, koje se vode pod kodnim imenima Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka, 7. oktobra, ispred operativnog centra SS takozvanog ”Hrama Hristovog vaskrsenja” u Podgorici održaće se ritual ”krvi i tla”.

Ritual će predvoditi lideri crnogorskih filijala SS Jovan Nedostojni Mićović Metodije Ostojić.

”Zbog činjenice da se i u našoj državi održavaju manifestacije koje svojim djelovanjem direktno razaraju Bogom blagosloveni brak i porodicu, urušavaju tradicionalne vrijednosti, a u isto vrijeme osjećajući odgovornost za sebe, svoje porodice, djecu i otadžbinu, pa i za one koji su i sami u zabludi, Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka organizuju „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“, saopšteno je na sajtu crnogorske filijale svetosavske sekte u izlivu neopjevanog licemjerja.

Čitaj još:   DPS: Krivokapiću neko da javi da se njegova Vlada već raspala, napadima na Đukanovića... (foto)
ZA OVO TREBA DA IDU DIREKTNO U PAKAO: Zaštitnici pedofila će da predvode ritual posvećen zaštiti porodičnih vrijednosti!?

Interesantno je da se SS u Crnoj Gori buni zbog Parade ponosa, iako se zna da su čelnici njene crnogorske filijale Mićović i Ostojić duboko umiješani u zaštitu pedofila koji dominiraju u ovoj organizaciji.

Podsjetimo, podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo). Krajnje je bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

Podsjetimo, portal Aktuelno već gotovo dvije godine piše o pedofiliji u SPC i ulozi Mićovića i njegovih funkcionera u prikrivanju pedofilije.

Portal Aktuelno je 2020. godine objavio seriju od tri teksta u kojima smo predočili javnosti kako je SPC u Crnoj Gori na čelu sa Amfilohijem i aktuelnim mitropolitom Joanikijem prikrivala slučajeve pedofilije, pokušavala da ih koristi za političke obračune unutar crkve.

Takođe smo pisali kako su se na teritoriji Crne Gore skrivali opasni članovi kriminalne organizacije zaodjenuti u mantije SPC, na čelu sa glavnim makroom Stamatovićem.

Bivši đakon SPC Bojan Jovanović, u maju prošle godine na promociji svoje knjige “Ispovest Kako smo ubili Boga” je otvoreno optužio Joanikija Mićovića da je prikrivao slučajeve pedofilije. 

Čitaj još:   ISTANBUL 25. Sajam EMITT: Delegacije i kompanije iz 14 država, BiH, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija... (foto, video)

I sam Jovanović bio je na meti pedofila u crkvi. Pokušao je da ga seksualno zlostavlja nekadašnji zloglasni episkop Zvorničko-tuzlanske eparhije (BiH) Vasilije Kačavenda koji je ukazom SPC 2012. penzionisan. (U.P.A.)

izvor analitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more