IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Bolna sudbina pretučenog DEMIRA kome ŽIVOT VISI O KONCU: U NEDELJU DANA OSTAO BEZ OCA I MAJKE… (foto)

NOVI PAZAR: Mladi Demir Latifović  (31) koji je pretučen prije dvije večeri ispred restorana “Bosna” u Novom Pazaru, trenutno je u teškom stanju i ljekari mu se bore za život.

Njegova najbliža rodbina i prijatelji pričaju za “Blic” kako mladića već godinama prati tuzna sudbina, kao i da je ovo samo jedan u nizu nesrećnih događaja koji su ga zadesili.

Novopazarac kome su nakon napada razbijeni rebra i vilica, trenutno se nalazi u beogradskoj bolnici. Za sada je imao jednu operaciju i uskoro ga očekuje još jedna, a, kako rođaci objašnjavaju, život mu i dalje visi o koncu.

Demirov najbolji prijatelj Benjanim Salković kaže da se poznaju i druže već dugi niz godina, te da za sve to vrijeme on nikada nije bio problematičan, niti upadao u problematično društvo.

– Mi se dugo poznajemo. Nikada nije pravio probleme, niti mi se žalio da ima iste. Bavio se trgovinom, nabavljao je robu iz Turske. I prije ovoga se desio sličan incident, ali to je bilo zanemarljivo u poređenju sa ovim. Tada nije morao da bude u bolnici, niti da se operiše. Ovo je sada ozbiljno – govori Salković i dodaje kako je Demir jutros operisan, ali da je i dalje u kritičnom stanju.

U večeri kada se sam napad i dogodio Demir je, objašnjava njegov drug, gledao utakmicu.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: Jednima pendrek i suzavac, drugima molba da se raziđu... (foto, video)

– Izašao je do grada da pogleda utakmicu, međutim, zatim se dogodio ovaj napad. Niko još uvjek ne zna ko su ti ljudi koji su ga napali, niti kako se sve odigralo. Ja sam bio do njegove porodice, ni njima ništa nije jasno. Samo se nadaju da se sve ovo brzo završi i da Demir što prije ozdravi – govori Demirov drug.

Što se Demirovog života tiče, Salković objašnjava kako on nije bio nimalo lak.

– Demir je u svojoj devetoj godini u samo nedelju dana ostao i bez oca i bez majke. Posle toga je ostao samo sa sestrom i tetkom – priča Demirov drug.

Za sada je za ovo krivično djelo teške telesne povrede policija uhapsila samo jednog od napadača, H.S. (24) iz Novog Pazara, za koga se sumnja da je ispred restorana u tom gradu nakon svađe, udario tupim predmetom u glavu Novopazarca i nanio mu teške tjelesne povrede.

Po nalogu nadležnog tužioca H.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

izvor: blic.rs

Čitaj još:   KORONA VIRUS I NOVI PAZAR: SVI SU MISLILI ''NEĆE NAS''
Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more