IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Miholjskom ljetu se bliži kraj: Od sjutra pad temperature, od sredine nedjelje moguća i kiša… (foto)

Nakon uživanja u toplim danima Miholjskog ljeta, od sjutra nam slijedi pad temperature…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 10 X- 00: 54… Miholjskom ljetu se bliži kraj: Od sjutra pad temperature, od sredine nedjelje moguća i kiša… (foto)

Od sutra se očekuje promjena vremenskih prilika i pad temperature za oko pet stepeni.

U utorak je moguća i kiša u pojedinim djelovima države.

Nešto stabilnije vremenske prilike očekuju nas u srijedu, kad nas očekuje suvo vrijeme i temperatura do 23 stepena. Od četvrtka ponovo naoblačenje, a u petak pojačane šanse za kišu.

Jutros je u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je registrovana na području Hercegovine i Krajine, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH…

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Rijetko može pasti malo kiše, uglavnom na području Hercegovine, Krajine i jugozapadne Bosne. Vjetar slab većinom južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena Celzijusa.

Čitaj još:   Siniša Mihajlović neće biti sahranjen u Srbiji: Evo kada i gdje će legendi biti poslednji ispraćaj... (foto, video)

U Sarajevu djelomično vedro. Najviša dnevna temperatura zraka oko 20 stepeni.

U utorak se očekuje oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini, centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Poslije podne prestanak padavina i djelimično smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 23 stepena.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini, veći dio dana, pretežno sunčano. U Bosni je lokalno moguća slaba rosulja. Jutarnja temperatura od osam do 12, na jugu do 14, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 25 stepeni.

U četvrtak se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne djelimčno razvedravanje. U centralnim, istočnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini su mogući slabi lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 16, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 24 stepena Celzijusa.

Izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more