IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠE NEGO PROVIDNO- Vučić citirao Kur'an u Novom Pazaru: O vjernici… (foto, video)

Vučić se sreo sa pripadnicima političkog i vjerskog života Sandžaka, između ostalih i sa predsjednikom Stranke pravde i pomirenja…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 11- X- 08: 54… VIŠE NEGO PROVIDNO- Vučić citirao Kur'an u Novom Pazaru: O vjernici… (foto, video)

BONUS VIDEO: (Vijesti)VUČIĆ CITIRA KUR'ANSKI AJET

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Novom Pazaru na otvaranju rekonstruirane ceste od Novog Pazara do Tutina u dužini od 20,5 kilometara.Tom prilikom Vučić se sreo sa pripadnicima političkog i vjerskog života Sandžaka, između ostalih sa predsjednikom Stranke pravde i pomirenja Usamom Zukorlićem.

U govoru nakon ceremonije otvaranja rekonstruisane ceste Vučić je, između ostalog, citirao ajet iz Kur'ana.

“Ja sam izabrao suru El-Bekare u kojoj stoji ajet: ‘O vjernici živite svi u miru i ne idite stopama šejtanovim on vam je zaista otvoreni neprijatelj'”, kazao je Vučić.

Čitaj još:   Milorad Dodik, poručio iz BEOGRADA: Od ruskih vakcina za Federaciju BiH neće biti ništa... (foto)

Podsjećamo, Vučić je kazao danas i kako želi više Bošnjaka u vladi i drugim državnim institucijama u toj zemlji čak i više nego što to Bošnjacima proporcionalno pripada.

“Kako bi vi vidjeli da mi Bošnjake doživljavamo kao sestre i braću, a ne kao neko strano tijelo protiv kojeg se moramo boriti”, kazao je Vučić.

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more