IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ PORUČIO SRBIMA: “Poslije dvije- tri rakije ratovali bismo sa pola svijeta!” (foto, video)

Vama muškarci da kažem nešto, znam ja da mi kad sjednemo u kafanu poslije dvije- tri rakije ili dva- tri piva, ratovali bismo sa pola svijeta. Ali sam zahvalan ženama i klanjam im se do poda na razumu, na odgovornosti, na ozbiljnosti, na tome što brinu o svojoj djeci i o svojim muževima i očevima”, naveo je Vučić...

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti. vijesti, subota, 22- X- 00: 54… VUČIĆ PORUČIO SRBIMA: “Poslije dvije- tri rakije ratovali bismo sa pola svijeta!” (foto, video)

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija ići u Evropu čuvajući svoja prava i da Srbija spremna na kompromis, ali ne na kapitulaciju…

“Mi ćemo da idemo u Evropu ljubomorno čuvajući svoje pravo da budemo svoji na svome. Uradit ćemo sve da dobijemo još mnogo investicija, ali dogovora nema oko vitalnih nacionalnih interesa.

Spremni smo na kompromise, ali ne na kapitulaciju. Predaja, za nas, nije opcija. To je suštinski moto SNS- a”, rekao je Vučić u Leskovcu, na skupu povodom obilježavanja 14 godina postojanja SNS- a.

On je istakao da će biti dio te stranke i kada ne bude na njenom čelu i da je “nikada neće napustiti”.

Čitaj još:   VIDEO KOJI ZASTRAŠUJE: Željko Mitrović nadlijetao Uvac i podavili se supovi u SANDŽAKU... (foto i video)

Vučić je rekao da niko neće moći da na nešto “primora Srbiju” kako bi natjerali druge da poštuju međunarodno pravo.

“Vidjet ćete snažniji otpor Srbije. Vidjet ćete najsnažniji otpor naroda, ponosite i slobodarske zemlje. Mi nemamo rezervnu otadžbinu. Za nas je ona najbolja i ne može da bude šaka zobi. Razmislite još jedanput hoćete li na Srbiju ponovo”, istakao je predsjednik Srbije i SNS-a.

Ponovio je da Srbija traži “samo da je drugi poštuju” kao što i ona poštuje druge.

“Vama muškarci da kažem nešto, znam ja da mi kad sjednemo u kafanu poslije dvije-tri rakije ili dva-tri piva, ratovali bismo sa pola svijeta. Ali sam zahvalan ženama i klanjam im se do poda na razumu, na odgovornosti, na ozbiljnosti, na tome što brinu o svojoj djeci i o svojim muževima i očevima”, naveo je Vučić.

Rekao je da niko neće pobijediti SNS na izborima dok ne budu imali bolji program, navodeći da će biti izbora svaki put kada ih opozicija traži i da će SNS ponovo dobijati većinu.

SNS je osnovan 21. oktobra 2008. godine, a osnovali su je Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Čitaj još:   SRBIN PREVOZIO MIGRANTE U HRVATSKU: "Nisam znao da se to ne smije” (foto, video)

BONUS VIDEO: DVOKUT- Rakija i Pivo…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more