IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: Preliminarne informacije kažu da će PODGORICU voditi ista uprava kao i protekle četiri godine

Generalni sekretar DPS-a Aleksandra Bogdanović kazao je da su, prema njihovim informacijama, birači u izuzetnom broju podržali evropske i građanske snage i da sa mnogo optimizma očekujemo konačne rezultate.

On je ukazao na brojne nepravilnosti koje su se desile tokom izbornog dana na koje, kako kaže, niko nije preduzeo ništa kako bi se to spriječilo.

”Dovoljno je vidjeti što se dešavalo u Šavniku i da onda na taj način kažemo kakve su nepravilnosti bile na mnogim biračkim mjestima”, – rekao je Bogdanović.

On je podsjetio i da sajt birači.me nije bio u funkciji kada je građanima bilo najpotrebnije.

”Paradoksalno zvuči, ali birači kada je bilo najportrebnije nijesu mogli dobiti informacije. Ono što je važno to je da naše informacije govore da su birači u izuzetnom broju podržali evropske i građanske snage i da sa mnogo optimizma očekujemo konačne rezultate”, rekao je Bogdanović.

To se, kako je rekao, posebno odnosi na Podgoricu, Bijelo Polje i Bar.

Čitaj još:   NIKOLA Janović: ''Ne sa ovima, nećemo sa onima - to je politička nezrelost''... (foto)

”Kao što ste i sami vidjeli, gotovo svuda imamo manju izlaznost nego što je bila 2020. godine, a tokom večeri će biti jasno ko je ostao bez glasova i izgubio povjerenje birača, a tim strankama će biti jasno kako su radili protiv interesa Crne Gore”, naglasio je Bogdanović.

Poručio je da u DPS-u mirno posmatraju ovaj izborni cirkus.

”Strpljivo čekamo dobre rezultate sa mnogo optimizma i uvjereni u rezultate izbora”, naglasio je Bogdanović.

Rekao je i da su danas tokom izbornog ciklusa već podnijeli žalbe zbog nekih nepravilnosti.

”Biračko tijelo nije moglo da ostvari pravo, neka biračka mjesta su ostala i zatvorena, nećemo ostati nedorečeni na nepravilnosti. Izlaznost je nešto jača nego što j bila 2018 godine, ali sačekaćemo da vidimo kakvo je to stanje”, zaključio je Bogdanović.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more