IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković žrtva besprizornih uvreda: Prijetnja i mizogine poruke, SLUČAJ PRIJAVILA POLICIJI…

Poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković prijavila je sinoć nepoznato lice ili više njih koji su joj sa Viber grupe slali poruke uvredljive sadržine, prijetnje kao i nasilno seksulane prirode. Vuksanović Stanković je sinoć dala izjavu u policiji.

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković sinoć je bila meta besprizornih uvreda, gnusnih poruka, mizoginije, prijetnji i poziva na nasilničko ponašanje prema njoj.

Kako je poslanica SDP-a kazala za CdM, njen privatni broj telefona neko je dodavao u više Viber grupa gdje kako bi ona mogla da čita poruke koje joj šalju. U porukama je bilo poziva na nasilje, poruka eksplicitno nasilne seksualne prirode.

Zbog prijetnji i vandalskih poruka ona je kasno sinoć slučaj prijavila nadležnim organima, odnosno dala izjavu u policiji.

Vuksanović Stanković je za CdM kazala da je uznemirena zbog svega što se događa.

Za CdM kaže da se nastavlja izražavanje velike netrpeljivosti prema njoj.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković i DIJASPORA u Čikagu: CRNOJ GORI NIJE MJESTO u Otvorenom Balkanu već u EVROPSKOJ UNIJI... (foto)

Vuksanović Stanković je i ranije bila meta besprizornih prijetnji, a sve zbog svog jasno izraženog političkog stava.

Mediji su početkom godine pisali da su srpski ekstremisti pripremali napad na poslanicu Vuksanović Stanković, o čemu je policija obavijestila poslanicu.

Meta prijetnji poslanica SDP bila je i u aprilu i to na društvenoj mreži Twitter.

Naime, osoba koja se na Twitteru predstavlja kao Predrag Simonović navodno iz Srbije ostavila je komentar na tvit Vuksanović Stanković u kojem je odgovarala lideru Socijalističke narodne partije Vladimiru Jokoviću.

“Draginja, moramo vas denacifikovat i dekomunizovat. K’o Rusi ove Ruse iz Ukrajine, što kažu da su Ukrajinci. Iako, Ukrajinci ne postoje, baš kao ni Crnogorci”, naveo je u tvitu ovaj korisnik.

Poslanica Vuksanović Stanković se i dalje nalazi pod 24-časovnom policijskom zaštitom zbog kontinuiranih prijetnji koje traju duži vremenski period.

izvor: cdm.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more