IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21.maj”: VELIKOSRPSKA i PUTINOFILSKA POLITIKA dobila šansu da UNAZADI GLAVNI GRAD i dodatno destruira BUDVU…

Epilog lokalnih izbora je odraz politike koja je u zadnje dvije godine destabilizovala i provincijalizovala Crnu Goru, saopšteno je iz Građanske inicijative (GI) “21.maj”.

-Političke snage koje su finansijski i propagandno podržane sa strane i udružene sa domaćim trivijalnim i kratkovidim populistima osvojile su vlast u većini opština. Zato ćemo imati prilike da u nizu opština gledamo razuzdani politički cirkus kome već dvije godine svjedočimo na državnom nivou – naveli su u saopštenju.

Iz GI “21.maj” upozoravaju da je “velikosrpska, putinofilska, klero- populistička i tzv. zelena politika” dobila šansu da unazadi Glavni grad i dodatno destruira Budvu.

-Tragikomično je bilo slušati partije koje čine aktuelnu parlamentarnu većinu kako im se predizborni programi svode na psihotične tirade o DPS-u i trućanja o fiktivnim opštinskim perspektivama. U svakom slučaju, proevropske, sekularne i državotorne partije moraju da se ozbiljno pozabave ishodom ovih izbora. – ističu u saopštenju.

Čitaj još:   PODGORICA: BS je za manjinsku vladu predvodile bi ih Demokrate uz učešće koalicije Crno na bijelo i manjinskih partija… (foto i video)

Nema sumnje, kako su kazali, da je “katarzična programska i personalna rekonstrukcija kao i jedinstvo državotvornih snaga preduslov za njihove buduće pobjede.”

– A već sada evroatlantske i građanske snage moraju pokazati da im je stalo do što bržeg poraza grotesknih populista i klerikalizovane petokolonaške politike – zaključili su iz GI “21.maj”.

izvor: pobjeda.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more