IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANA Brnabić u epizodi “Brzi voz, Hari Poter i peron i po”… (foto, video)

Ana Brnabić je na sednici Skupštine Srbije, na kojoj se i dalje raspravlja o njenom predlogu nove Vlade, odgovarala na optužbe opozicije da su projekti njenog bivšeg kabineta Potemkinova sela i zatim u celu priču uplela brzi voz, Harija Potera i jedan i po peron…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 27- X- 00: 44… ANA Brnabić u epizodi “Brzi voz, Hari Poter i peron i po”… (foto, video)

U danima kad je Beograd opet u vrhu liste najzagađenijih gradova na svijetu, premijerka je rekla i da je zahvaljujući vozu “Soko” od Beograda do Novog Sada značajno smanjena emisija štetnih gasova…

Odgovarajući na tvrdnje poslanika koalicije Moramo Đorđa Pavićevića da su projekti Vlade, kao i ono što se našlo ekspozeu mandatarke Ane Brnabić obična Potemkinova sela, Brnabić ove srede prvi put govorila u skupštini i rekla sledeće:

– Čuli smo da su ono što mi radimo i obećavamo Potemkinova sela, prazne kulise, pa i onda pretpostavila da želite da kažete da su tri kovid bolnice koje smo izgradili u prethodnom mandatu kulise, da se tamo niko ne leči, da se niko nije izlečio, da tamo ne rade nikakvi lekari, medicinske sestre, tehničari…

BONUS VIDEO: “Srbija će preživeti smak sveta”- Aleksandar Vučić

Čitaj još:   BOJAN Đuranović: Oprosti nam oče- krivolovče... (foto, video)

Nipodaštavate njihov rad, ali i sve ljude koji su se tamo izlečili. Novi Klinički centar Srbije prva faza i izvoz IT sektora 2,6 milijardi evra su Potemkinova sela? Uvredili ste i sve te ljude koji rade u tim firmama – rekla je Brnabić, a zatim se nadovezala pričom o brzom vozu “Soko”.

– Brzi voz? Jeste uspeli da se vozite u njemu ili niste uspeli da uđete, pošto je kao u Hari Poteru na jednom i po peronu, pa ne možete u njega da uđete ili postoji?

Od puštanja tog Potemkinovog sela u obliku brzog voza mi smo 1,2 miliona ljudi prevezli koji nisu išli od Beogarad do Novog sada i obrnuto automobilom, već vozom, pa samim tim smanjili emisije štetnih gasova u atmosferu- rekla je Brbanić, pa dodala:Ana Brnabić FOTO: ATA ImagesAna Brnabić FOTO: ATA Images

– Je l’ i Potemkinovo selo što vaše kolege danas dobijaju prvu platu i imaju svoje prvo zaposlenje u ovoj Narodnoj Skupštini?

Mogla bih da sam na vašem mjestu da nađem mnogo više stvari oko kojih bi kritikovala sebe i svoju vladu, jer smo mogli da uradimo neke stvari brže i bolje, a to očekujem od ove vlade. Ali da govorimo o Potemkinovim selima i da to ništa ne postoji, to govori o vašem kredibilitetu- zaključila je ANA Brnabić.

Čitaj još:   DANAS KAO DA JE PRAVO PROLJEĆE: Jutarnja temperatura oko 4, a dnevna oko 14 °C, vrijeme koje se očekuje tokom vikenda je... (foto)

BONUS VIDEO: Ana Brnabić- Rupa u glavi

izvor Direktno.re

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more