IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEKI Radončić: Abazović  udaljava CRNU GORU od Evrope; Pobjedom dvojice apostola umjesto obećanog blagostanja zavladaće siromaštvo…

Problem nove vlasti je što se Agencija za nacionalnu bezbjednost Crne Gore dolaskom Sava Kentere počela miješati u svoj posao pa je ukazala i dokazala maligni uticaj i Rusije i Srbije, kazao je u novinar i publicista Šeki Radončić u emisiji “Pressing” na Gradskoj RTV.

Premijer kojem je izglasano nepovjerenje Dritan Abazović, ističe, uporno pokušava da taj jak ruski uticaj minimizira tako što kaže ‘ruski i drugi uticaji’ ne navodeći koje su to države na koje ukazuje.

“Abazović mora da kaže jer javnost ima pravo da zna koje su to druge države koje vrše uticaj u Crnoj Gori. Javnost ima pravo da zna i zašto Dritan Abazović vrši toliki uticaj na crnogorsku Agenciju za nacionalnu bezbjednost.

Građane ne treba potcjenjivati. Svi mi znamo zašto on to radi i zašto pod svoju šapu, odnosno pod rusko-srpsku čizmu pokušava da stavi, a bogami i stavio je crnogorski bezbjednosni sistem”, rekao je Radončić.

Čitaj još:   BUDVA: Uhapšen Beograđanin, divljao gradskim ulicama, pokosio šest pješaka pa pobjegao... (foto)

Abazović, kaže, udaljava Crnu Goru od Evrope jer smo svjedoci da je kod nas vaskrsnula apostolska i klerofašistička vlast.

“Pobjeda Jakova Milatovića i Evrope sad u Podgorici i Danilovgradu vaskrsnuće dvojice apostola Zdravka Krivokapića koji je pogledom pomjerao planine. Dvojica apostola, vidjeli smo, došli su do pobjede tako što su naivnim biračima, gledajući ih pravo u oči, obećali brda i doline…

No umjesto obećanog blagostanja na naplatu će doći računi i krediti umjesto tih zlatnih kašika koje su obećali i zavladaće siromaštvo”, rekao je Radončić pojasnivši da će Evropa sad značiti Evropa nikad jer će Abazović pokušati da manipuliše i Evropom sad kako bi marginalizovao ruski i srpski uticaj u Crnoj Gori.

izvor: gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more