IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TANJA Spičanović odgovorila PIPUNU- Kneževiću: DRITANOVA vickasta perjanica će ODGOVARATI za svaku riječ, nema slika iz Dubaija, luksuznog života, skupocjenih satova… (foto)

Supruga nedavno smijenjenog službenika ANB- a Draga Spičanovića, Tanja Spičanović, inače potpredsjednica Opštone Bar na fjezbuk profilu orgovorila je na brutalne i krajnje neprimjerne optužbe i uvrede koje je jedan od lidera DF- a Milan Knežević, uputio njenom mužu tokom jučerašnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu.

“Kad pogano zbori humanoidna arhitektura zla i nesojluka, izdajnik po ubjeđenju i moralna nakaza, onda to ima posebnu “težinu”.Ali ipak će odgovarati za svaku fukarsku riječ, ta ruska luda i srpska truba. I Dritanova vickasta perjanica”, napisala je Spičanović.

Knežević je juče Draga Spičanovića nazvao najvećim lažovom, nesojem i fukarom u Crnoj Gori, jer smatra da je ovaj službenik ANB-a odgovoran za izvještaj u kojem se optužuje da radi za srpsku i rusku službu.

Tanja Spičanović ističe da je ovo još jedan u nizu pokušaja diskreditacije čovjeka čija je jedina mana profesionalan rad u cilju zaštite svoje države.

“Očekivana provokacija i izazivanje na javno reagovanje, koje bi sa sobom nosilo rizik od disciplinske odgovornosti i prestanka radnog odnosa. E pa gospodo lažovi, to vam zadovoljstvo priuštiti nećemo, jer od te plate hranimo porodicu!

Dok nam ne prebrojite sve milione, brujaće vam ova tišina dugo u ušima i naravno dok nam ne dokažete luksuzan životni stil. Evo baš čekam da vidim svoje slike iz Dubaija ili makar Turske,da mi nađete skupocjene satove i markiranu garderobu, da vam mahnem iz Poršea ili sa neke jahte Slobodno. Evo čekam vas u “vili” u kojoj živimo već deset godina, nakon devet podstanarskih. Čitav Bar zna đe nam je stan i kako smo ga stekli. Lažovi! I grešnici iznad svega!”, napisala je Spičanović.

Čitaj još:   Puste avenije, parkovi i pristaništa Megapolisa na Bosforu.... (foto)

Ističe da već dvije godine crtataju metu njenoj porodici, na bazi najogavnijih podmetačina i laži.

“Vaši botovi i bolesnici koje ste mržnjom zadojili prijete i uznemiravaju svakodnevno. E pa, dosta je bilo. Odgovaraćete za sve posljedice vaših prljavih političkih mahinacija preko leđa poštenih ljudi i svih otrovnih riječi kojima uništavate porodice”, napisala je Spičanović.

Podsjećamo, Spičanović je bio u grupi funkcionera ANB-a koji su zaslužni za nedavno otkrivanje ruskih špijuna na teritoriji Crne Gore, koje je rezultiralo hapešenjem dvoje crnogorskih državljana, protjerivanjem šest ruskih diplomata i zabranom ulaska za 28 stranaca.

Nakon smjene direktora ANB-a Sava Kentere, novi v.d. tajne policije Boris Milić je odmah smjenio visokopozicionirane sunkcionere ANB-a Draga Spičanovića, Miloša Vujisića, Radovana Ivanovića i Danila Grozdanića. 

📍Kad pogano zbori humanoidna arhitektura zla i nesojluka, izdajnik po ubjeđenju i moralna nakaza, onda to ima posebnu “težinu”.

📍Ali ipak će odgovarati za svaku fukarsku riječ, ta ruska luda i srpska truba. I Dritanova vickasta perjanica🤡

❗️Još jedan u nizu pokušaja diskreditacije čovjeka čija je jedina mana profesionalan rad u cilju zaštite svoje države🇲🇪. Očekivana provokacija i izazivanje na javno reagovanje, koje bi sa sobom nosilo rizik od disciplinske odgovornosti i pr…Pogledajte više

Čitaj još:   PIPUN GUBI KONTROLU NAD PARTIJOM: Tajni sastanak u svetosavskom restoranu za PREVRAT u...

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more