IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LP: Sankcionisati policajce koji su napali Kojaševića, eskalacije politike mržnje na koju vlast žmuri… (foto, video)

Liberalna partija saopštila je da oštro osuđuje napad na mladog crnogorskog fudbalera i reprezentativca Damira Kojaševića.

Posebno je, kako su kazali, tragično što su ovaj napad i fizičko maltretiranje izvršili pripadnici policije Crne Gore “koji bi trebali da štite a ne da tuku građane”.

“Zabrinjava nas da su službenici policije dali sebi toliko slobodu da mogu da tuku nekoga ko im se ne dopada i ko, kako se vidi po snimcima objavljenim u javnosti, ne pruža ama baš nikakav otpor niti radi bilo šta nedozvoljeno.

Očigledno je da je atmosfera linča, mržnje i tenzija prema kojoj je kompletna Vlada i politička vladajuća elita sa Abazović na čelu potpuno relaksirana, konačno na terenu počela da prikazuje prve posljedice “srpskog sveta” za koji se bore i u kojem nema mjesta za druge i drugačije”, ističu iz LP.

Čitaj još:   SANDŽAK: PIJAN AUTOMOBILOM POKOSIO DVOJICU DJEČAKA...

Liberalna partija pozvala je nadležne organe da “prije svega odgovore ko su ovi službenici policije te da prema istima, shodno zakonima, sprovedu odgovarajuće mjere sankcionišu ih i pošalju poruku neprihvatljivosti ovakvog ponašanja”.

izvor: kolektiv.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more